Pla general de la Via Laietana de Barcelona sense cotxes i amb persones fent un passeig, fent esport o passejant el gos

Els hotels de Barcelona es reinventen de la manera més sorprenent per atreure clients

Alguns d'ells han optat per posar un cinema a l'aire lliure o un DJ per amenitzar les nits

El sector de l’hostaleria i el turisme és definitivament la part econòmica que més costarà recuperar després de la pandèmia del coronavirus. Alguns hotels i establiments del país han hagut de tancar a causa de la falta de clients, però altres com els de Barcelona encara resisteixen i estan disposats a lluitar contra aquesta nova crisi econòmica.

I és que els hotels de luxe de Barcelona es troben completament buits des de fa mesos. La falta de turistes i l’entrada de la crisi econòmica ha fet que els clients més habituals d’aquests hotels no puguin arribar a Catalunya per passar-hi algunes nits. Ara, però, els hotels de luxe de la ciutat comtal s’estan adaptant per tornar a guanyar-se la confiança i estima dels clients i ‘Vanitatis’ ha fet ressò de les noves mesures adoptades.

Cinema a l’aire lliure

En un primer exemple podem trobar l’Hotel Palace, situat a la Gran Via de Barcelona. Aquest emblemàtic edifici ha acollit a celebritats tan importants com el director Woody Allen, client habitual de l’hotel. Ara, amb la falta de clients, el Palace ha instal·lat a la seva terrassa un ‘Rooftop Cinema’, un cinema a l’aire lliure on es projectaran clàssics com ‘E.T’ o fins i tot ‘Vicky Cristina Barcelona’ en honor a la ciutat comtal.

A més, els visitants podran gaudir de la posta de sol mentre tenen barra lliure de crispetes i una pel·lícula clàssica davant els seus ulls. Sens dubte, un bon moviment per aconseguir ampliar la seva gamma de clients ara que els espectacles de cultura estan més limitats que altres activitats.

Noves i assequibles propostes en els hotels més luxosos de la ciutat

L’hotel Duque de Cardona, situat al barri Gòtic de Barcelona, també ha inventat una solució per a les seves pèrdues durant aquests mesos. Així, i durant aquest pròxim mes d’octubre, des de l’hotel oferiran sopars, còctels, DJ i espectacles de màgia de la mà del mag Hausson, Premi Nacional de Cultura 2018.

Altres edificis barcelonins com l’hotel Midmost, situat al carrer Pelayo, han ampliat més encara la seva varietat i han instaurat un ‘Day Pass’. Es tracta d’un carnet on aquell qui vulgui podrà visitar la terrassa i piscina de l’hotel, així com gaudir dels seus vestuaris i tovalloles i poder descansar en un llit balinès amb un còctel a la mà.

‘Vanitatis’ menciona diversos hotels barcelonins que s’han adaptat a la ‘nova normalitat’ per poder superar aquesta crisi en la qual ens ha ficat la pandèmia del coronavirus. Així, també parlen de la gran oferta gastronòmica que s’ofereix a la capital catalana. Un exemple seria ‘W’, també conegut com a hotel Vela, on el prestigiós xef Carlos Abellán ens conquistarà amb la seva carta.

Sens dubte, els hotels luxosos de Barcelona han hagut de baixar el nivell per adaptar-se a un nou públic i obrir la seva audiència. Ara per ara, i fins que els clients habituals i amb gran poder adquisitiu puguin tornar a Catalunya, sembla que els hotels estan adaptant-se a una nova etapa de la qual podran gaudir milers de ciutadans de la ciutat comtal.