Assistents amb mascareta en un concert al festival Canet Rock 2021

Un hotel-masia rural, fart del Govern i els festivals musicals: «Ineptes i imbècils»

Els responsables de la Masia Can Bachs carreguen contra els polítics i la gent «sense escrúpols de l'empresa privada»

Catalunya està vivint la cinquena onada de la pandèmia del coronavirus. De fet, Catalunya s'ha convertit en un dels principals focus europeus d'aquesta nova onada. Amb les preocupants dades epidemiològiques sobre la taula, el Govern s'ha vist obligat a aplicar noves mesures restrictives. Un d'elles és la limitació dels horaris comercials o la limitació del número de persones que es poden reunir.

Pròximament, algunes zones de Catalunya podrien veure com, fins i tot, es torna a declarar el toc de queda. Aquest retorn de les restriccions contrasta amb les imatges que s'han pogut veure recentment en massius festivals de música com el Canet Rock o el Cruïlla. Es tracta, doncs, d'unes decisions i criteris que molta gent no acaba d'entendre. Uns d'ells són els responsables de l'hotel rural Masia Can Bachs, situat a Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental.

«Ineptes i imbècils»

En un seguit de publicacions al seu compte oficial de Twitter, els responsables de la masia carreguen durament contra el Govern de la Generalitat. També tenen munició per a la gent «sense escrúpols de l'empresa privada», en referència als diferents festivals musicals que han tingut lloc a Catalunya recentment. I és que, tal com denuncien, estan farts d'haver-se d'adaptar a les restriccions durant més d'un any, mentre alguns d'aquests esdeveniments s'han pogut celebrar.

Tot plegat es desencadena quan, amb l'anunci de les noves restriccions, aquest hotel-masia rural ha rebut diverses cancel·lacions de reserves. «Encara no han passat ni 12 hores de l'anunci i les cancel·lacions ens han deixat juliol i agost com un formatge de gruyère», expliquen. I tot seguit avisen que «esperem que les revetlles, Cruïlles, Canets i altres hagin valgut la pena perquè ara ve quan patirem una altra vegada».

Des de l'establiment recorden que «hem estat més d'un any tancats, confinats, oberts, confinats per municipis, comarques i regions sanitàries. Hem disminuït aforament, pres mesures sanitàries, hem fet PCR i tests d'antígens i hem pagat tots els impostos, hipoteques i autònoms. Hem invertit diners i perdut molta pasta», denuncien.

I aquí és quan tiren la cavalleria per sobre a l'administració i a l'empresariat d'aquests festivals. «Total, perquè arribat el moment de poder començar a recuperar-nos de tot l'esforç, vinguin els ineptes de l'administració pública i els imbècils sense escrúpols de l'empresa privada i ens ensorrin encara més. Altre cop. Si és que encara era possible això», es queixen.

Finalment, els responsables d'aquest hotel-masia també han explicat que persistiran i que intentaran tirar endavant sigui com sigui. Per tal de potenciar les noves altes de clients, l'empresa ha decidit regalar un val de descompte a tots els clients que reservin a partir d'ara en aquesta la masia rural vallesana.