YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Huawei inaugurarà a Barcelona la primera macrobotiga de Catalunya

El gegant tecnològic xinès té previst obrir l'establiment abans de finals d'enguany

Huawei instalarà la primera 'megastore' de Catalunya a Barcelona
Huawei instal·larà la primera 'megastore' de Catalunya a Barcelona | EFE

El gegant tecnològic de dispositius mòbils Huawei instal·larà una macrobotiga a la plaça de Catalunya de Barcelona. Així ho ha informat 'Catalunya Ràdio', que assegura que la multinacional xinesa obrirà la 'megastore' després de fer-ho a Madrid aquest estiu. La botiga a la capital catalana en concret disposarà de dues plantes que es repartiran 800 m² convertint-se en el primer gran establiment de Huawei a Catalunya. 

María Luisa Melo, la directora de Relacions Institucionals de l'empresa a Espanya, ha assegurat que «està previst» que l''store' s'inauguri «abans de finals d'any». La mesura crearà nous llocs d'ocupació al territori. Actualment, Huawei té un miler de treballadors a l'Estat espanyol, una vintena Catalunya. 

Una guerra política i comercial amb els Estats Units

La companyia xinesa, pendent del veto de Donald Trump en la guerra comercial, ultima recursos per a no romandre en el llistat d'empreses que no podran comercialitzar amb els Estats Units per motius de seguretat. Malgrat que el fundador de l'empresa ha demanat un esforç per no dependre dels components nord-americans, Melo no tem canvis crucials: «Aquesta és una situació entre dues grans potències en la qual hi ha motius polítics que no estan en el control d'una empresa com nosaltres. Per tant, no hi ha hagut canvis substancials ni hem tingut cap classe de directriu de forma extraordinària».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari