Imatge de l'exterior d'una botiga Ikea

Ikea anuncia l'obertura de 12 noves botigues a Catalunya

La multinacional vol expandir-se per Catalunya

Gran notícia d'Ikea a Catalunya. La firma sueca continua el seu pla d'expansió per Catalunya i preveu una inversió al territori de fins a 40 milions d'euros en els pròxims dos anys.

Tal com ja van anunciar al febrer, la multinacional té previst obrir dues botigues a Barcelona, una a l'avinguda Diagonal i una altra al centre comercial Glòries. Una d'aquestes, la situada a la Diagonal, obre avui les portes al públic. 

El pla d'expansió per Catalunya comença amb la nova botiga urbana a la Diagonal, però també inclou la pròxima obertura d'Ikea Glòries, al centre comercial de Westfield Glòries.

Imatge de l'interior d'una botiga Ikea
Ikea té previst noves botigues a Catalunya. | Ikea

Segons ha explicat el conseller delegat d'Ikea Espanya, Nurettin Acar, l'aposta és créixer encara més a la capital catalana, on, amb l'obertura d'aquesta nova botiga, compta amb 17 punts a Catalunya.

«Estem molt orgullosos d'iniciar aquesta nova etapa amb Barcelona com a exemple del lloc especial que ocupa Catalunya al cor d'Ikea, amb l'obertura de la primera botiga dins la Ciutat Comtal», ha assegurat Acar.

Segons ha informat la companyia, els territoris 'prioritaris' són el català, el madrileny i l'andalús i, en el cas de Barcelona, districtes com l'Eixample, Gràcia i Sant Gervasi, tal com ha informat el diari Ara

Ikea Diagonal

Per l'obertura de la nova botiga, situada a la diagonal, l'empresa sueca ha invertit 5 milions d'euros, a més de la creació de 58 nous llocs de treball. Segons ha explicat en un comunicat «aposten per la diversitat, la inclusió i la igualtat d'oportunitats a tots els nivells».

Dues persones passejant per davant d'una botiga Ikea
L'establiment està situat a la Diagonal. | Ikea

L'extensió de la botiga és de 1.525 metres quadrats comercials, dividits en dues plantes, en les quals hi haurà més de 3.000 productes, dels quals 1.000 seran de venda directa, segons ha informat el diari Ara.

A més, els clients podran gaudir d'una experiència de compra digitalitzada. A la botiga hi haurà disponibles els serveis de Click & Collect (el client compra per internet i recull a la botiga) i Order & Collect (el client encarrega la comanda a la botiga i la recull en 24 h). 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!