Imatge de la botiga de menjar suec que IKEA ha obert al centre comercial La Maquinista

IKEA obre una botiga efímera de menjar suec a Barcelona

L'establiment, ubicat al centre comercial La Maquinista, estarà obert fins a l'1 de març

IKEA ha obert aquests dies al centre comercial La Maquinista la seva primera botiga efímera de menjar suec a Catalunya. Segons ha avançat el digital 'Tot Barcelona', la companyia sueca ha obert un punt de venda temporal especialitzat en alimentació del país escandinau que estarà obert fins al pròxim 1 de març. D'aquesta manera, IKEA continua apostant per noves fórmules per apropar-se al públic, després d'obrir fa una setmana una botiga de petit format a Lleida i l'anunci d'una pròxima obertura a la Diagonal de Barcelona.

Segons ha explicat el citat mitjà, el punt de venda del centre comercial La Maquinista compta amb una superfície de 37 metres quadrats, on s'ofereixen productes propis de la gastronomia de Suècia, com ara salmó fumat, pa, cereals, formatges, galetes o salses, així com galetes, cafè i vins. Així mateix, també es poden trobar joguines, regals i elements de decoració nadalenca.

El director de mercat d'IKEA a Catalunya, Alberto Fossati, ha explicat que «l’obertura del primer 'pop-up' d’alimentació d’IKEA a Catalunya respon al nostre objectiu d’apropar-nos als consumidors barcelonins amb nous formats i propostes innovadores que ens permetin adaptar-nos als nous hàbits de consum». En aquest sentit, Fossati ha afegit que «sabem que la nostra botiga d’alimentació és un dels grans reclams dels clients que venen a les nostres botigues i volem facilitar-los les coses».

IKEA obre un punt de venda i assessorament al centre de Lleida

El passat 23 de desembre, IKEA va inaugurar un punt de venda i assessorament al centre de Lleida. Es tracta d'un establiment de 132 metres quadrats de superfície comercial situat a l'Eix Comercial, en concret al número 3 del carrer Pi i Margall, a pocs metres de l'Auditori Municipal Enric Granados. L'objectiu d'IKEA Dissenya és ser més a prop dels seus clients a través de nous formats dirigits a la venda personalitzada i en el que no s'hi pot comprar producte físicament.

Aquests punts de planificació ofereixen assessorament per a projectes de disseny, i també s'hi pot comprar per internet i contractar altres serveis, com la recollida, el transport i el muntatge dels mobles.