Iker Casillas amb una barbacoa de fons

L'altre projecte no futbolístic que il·lusiona Iker Casillas i l'ha fet tornar

L'exporter està molt entusiasmat amb la seva tornada

Ja ha passat més d'un any de l'infart que va patir Iker Casillas. L'exporter ha estat tot aquest temps fora de joc per prescripció mèdica. Per aquest motiu, Casillas, considerat un dels millors porters de la història, va decidir penjar els guants de manera definitiva.

L'exfutbolista torna a Madrid

Iker Casillas va estar molt a prop de presentar-se a les eleccions per a la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol però, amb l'arribada de la pandèmia, l'exporter va decidir retirar la seva candidatura. Sense projectes a la vista, l'excapità del Reial Madrid i de la Selecció Espanyola va optar per tornar a Espanya amb la seva dona, que recentment ha superat un càncer i està sent promotora de diverses associacions contra la malaltia. La periodista tenia ganes de tornar a Madrid i Iker Casillas també.

La dona de l'exfutbolista està treballant en la seva nova marca de moda, un projecte que tenia moltes ganes de presentar a Espanya. De moment la periodista té l'agenda bastant ocupada. Qui també està començant un projecte molt ambiciós és Iker Casillas, que s'està centrant en una cosa que li feia especial il·lusió des de fa molt de temps. L'exfutbolista s'està implicant molt en el documental 'Colgar las alas', de Movistar +, que pretén fer homenatge a la seva carrera futbolística. Casillas pot presumir de ser un dels pocs futbolistes que han guanyat tants títols.

Iker Casillas està molt entusiasmat

El campió del món està molt content amb tot el que ha fet durant la seva carrera, des dels seus inicis al Reial Madrid, fins a la seva retirada al Porto, passant pels èxits de la Selecció. Iker Casillas s'ha implicat al cent per cent en aquest projecte. Al documental que emetrà pròximament Movistar +, el porter també parla de l'infart de miocardi que va patir l'1 de maig de 2019. Sens dubte, aquest va ser el pitjor moment de la seva carrera. Per sort ja està recuperat, encara que no pot tornar a la porteria.

La parella formada per Sara Carbonero i Iker Casillas és una de les més estimades. Ningú s'oblida d'aquell famós petó que el porter va fer a la periodista durant la final del Mundial de Sud-àfrica.