Imatge d'un exemplar de dofí

Imatges insòlites: Els dofins envaeixen un concorregut port ‘gràcies’ al confinament

L’activitat està aturada a la majoria de ports de més de mig planeta a causa de la pandèmia del coronavirus i l’absència de persones facilita la presència d’animals

Els animals segueixen envaint espais  normalment concorreguts per persones cada dia i que ara han quedat deserts a causa del confinament per la pandèmia del coronavirus. L’últim cas s’ha viscut en un concorregut port, on els dofins han entrat fins al fons de les instal·lacions i han deixat insòlites imatges d’aquests animals nedant entre els vaixells dels pantalans del port.  De fet, és molt estrany veure aquests animals campant tranquil·lament en un lloc habitualment tan contaminat i ple d'embarcacions en marxa i persones, cosa que ara no està passant. 

No està clar de quin port es tracta exactament, ja que molts usuaris de les xarxes socials especulen sobre si es tractaria d'un port català, de la resta del Mediterrani o encara més llunyà. Segons les primeres informacions, i al contrari del que es creia inicialment, és molt probable que les imatges provinguin d'un transitat port de Turquia, on aquests darrers dies l'activitat també s'ha aturat completament per la COVID-19. Sigui on sigui, es tracta d'imatges de la natura salvatge molt sorprenents i insòlites en una instal·lació d'aquest tipus. Aquest és el vídeo filmat al llarg d’aquesta mateixa setmana:

En les darreres setmanes, i fruit dels carrers i platges deserts a causa del confinament, a Catalunya s’han pogut veure animals salvatges en zones poc habituals, com per exemple porcs senglars caminant per avingudes habitualment plenes de gent, ànecs o cabirols en àrees urbanes de l’àrea metropolitana de Barcelona, o dofins arran de costa gràcies a l’absència d’embarcacions nàutiques. En definitiva, la natura s’ha obert pas un cop els humans hem fet un pas enrere.