Lidl

Lidl arrasa i esgota el seu producte estrella en ple confinament

Ha batut rècord de vendes en la meitat de temps de l'habitual

Que el confinament obligatori ha fet que alguns productes de consum bàsics es disparessin en vendes  als supermercats és un fet que coneixíem i que gairebé tots hem patit quan n'hem anat a comprar i no en quedava. Primer va ser el paper higiènic, després el van substituir el llevat, l'alcohol, els snacks i fins i tot el tint del cabell.

Ara sembla que tothom vol fer rebosteria a casa i  fins i tot pa, l'últim gran objectiu d'instagramers i gent que necessita noves formes de passar el temps mentre continuem confinats a casa. 

Tot i això, fer pa a casa no és precisament el més fàcil del món si no es compta amb eines de qualitat, un bon forn i paciència. I com que no tothom hi pot comptar, molts han ornat a recórrer al gran producte estrella de Lidl, aquell que any rere any, campanya rere campanya, s'esgota cada cop que surt a la venda als seus establiments físics. 

Estem parlant de la panificadora de Lidl, un producte acostumat a l'èxit però segurament mai amb tanta rapidesa. Segons 'El Mundo', la cadena hauria venut en només una setmana un total de 7.000 panificadores només a través de la seva pàgina web, ja que actualment el producte no està disponible a les seves botigues. «Han desaparegut les existències en la meitat de temps de l'habitual», asseguren. 

Amb un preu de 49,99 euros, l'èxit de la panificadora no agafa ningú desprevingut en aquesta crisi, perquè a més de per fer pa, aquest electrodomèstic és útil també per fer altres productes molt demandats en aquesta època com ara la massa per fer pasta o pizza. També serveix per fer iogurt, melmelada i altres productes casolans, així que, a més d'omplir la nevera, la gent té un nou entreteniment on invertir les incomptables hores de confinament. 

La panificadora de Lidl
La panificadora de Lidl ha batut rècords amb 7.000 unitats venudes en una setmana a través de la seva pàgina web | Lidl

Els hàbits de consum s'adapten a les circumstàncies

Aquest èxit no fa més que confirmar la tendència a l'adaptació que han patit els hàbits de consum de la població. En una primera fase d'histèria, productes bàsics com el paper higiènic van desaparèixer dels supermercats en temps rècord. Un cop la gent va començar a assimilar que, tot i la quarantena, no hi hauria falta de distribució, van començar a apuntar les seves obsessions cap a altres productes, com per exemple els comentats com el llevat o el bicarbonat. 

Un mes després de decretar-se l'estat d'alarma, sembla que la gent ja té més assimilat que s'ha de quedar a casa i ara el que vol és ocupar el seu temps en fer coses productives. La cuina, en aquest sentit, està sent la reina dels 'hobbies', i qualsevol que tingui certa vida a les xarxes socials ja se n'haurà adonat.

En els últims dies, els esports i la decoració de cases, jardins i terrasses també estan guanyant molt de pes en les compres dels espanyols que segueixen tancats a casa, i es nota per exemple en la compra de productes per fer ioga, treballs manuals, cosir i bricolatge, entre d'altres.