Albert Rivera con cara de sorpresa y Malú sonriente con un pulgar hacia arriba

Malú, de celebració a pocs dies abans de donar a llum en ple confinament

La cantant ja s'està preparant per donar a llum en les pròximes setmanes

Queden molt pocs dies perquè Malú sigui mare per primera vegada. La cantant ja està a l'espera de poder donar a llum el seu nadó tan esperat. La parella formada per Malú i AlbertRivera estan a punt de conèixer la cara de la seva nova criatura. Els dos estan vivint amb molta felicitat la recta final de l'embaràs.

«He tingut molta sort, perquè afortunadament no he estat de vomitar i tot m'ha caigut bé. De fet, tot em sento massa bé. Encara sort perquè al confinament es menja molt», va escriure fa uns dies la cantant a les seves xarxes socials.

Malú felicita la seva mare

Després d'alguns dies, Malú ha tornat a pronunciar-se en les seves xarxes socials, felicitant la seva mare per l'aniversari. «Per molts anys gaudint de la teva alegria», li ha escrit l'artista a la seva mare, a la qual troba molt a faltar en aquests temps tan durs, on la població espanyola es troba confinada a casa seva per intentar guanyar la batalla al coronavirus.

La cantant ha felicitat la seva mare, Pepi Benítez, a través del seu compte d'Instagram, en què ha publicat una imatge de la seva mare de fa diversos anys, quan era més jove. «Moltíssimes felicitats en el teu dia, mare! Per molts anys celebrant-te i gaudint de la teva positivitat i alegria! T'estimo», ha afegit l'artista en la publicació.

Pepi Benítez està a punt de ser àvia, cosa que li entusiasma. La mare de Malú manté una excel·lent relació amb el seu gendre, Albert Rivera, que ha estat cuidant de la seva parella en tot moment, i més ara que els dos es troben sols a casa.

Rivera i Malú, preparats per a un part diferent

Va ser el passat 4 de desembre quan Malú i l'expolític van anunciar que estaven esperant el seu primer fill junts. El destí ha volgut que el nadó neixi en plena pandèmia del coronavirus, motiu pel qual molt probablement Albert Rivera no pugui estar presenta en el part. L'últim que sabem d'aquesta recta final de l'embaràs, és que Malú ja s'està preparant per al seu part, que a causa de les circumstàncies sanitàries actuals serà una mica diferent.