Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Matrimoni d'ancians mirant un portatil i unes factures

L'Imserso alerta de canvis per als pensionistes el 2023: les novetats

L'organisme està fent modificacions a la seva pàgina web

L'Imserso té com a objectiu poder oferir un servei millor als seus usuaris. Per aquest motiu, des de l'organisme oficial han fet una sèrie de canvis dins de la seva pàgina web. Aquestes modificacions s'estan fent des del darrer mes d'octubre.

La finalitat dels canvis és que els usuaris puguin accedir de forma més senzilla als diferents serveis i pàgines per reservar els seus viatges amb més facilitat. La raó és que aquesta és una de les accions més comunes que es duen a terme al web.

Tot i això, aquestes modificacions no han estat ben rebudes per molta gent, pel fet que no tothom sap com navegar pel nou web. Per aclarir dubtes, des de l'Imserso han publicat un pas a pas interessant.

L'Imserso dissenya un pas a pas explicant el nou disseny del web

Com passa amb qualsevol tipus de canvi, sempre cal estar al corrent de les novetats per poder tornar a navegar pel web de l'Imserso amb facilitat. En aquest cas, es tracta de trobar senzillament on són les seccions d'interès.

Imatge d'un grup de persones grans prenent l'ombra al carrer durant l'estiu
L'Imserso està actualitzant el seu web per facilitar-ne l'accés als usuaris. | Europa Press

Per exemple, un dels racons més visitats és aquell on hi ha el formulari de sol·licitud de plaça que, en aquesta ocasió, ha canviat d'ubicació. Per facilitar les coses als usuaris, l'organisme ha publicat un pas a pas que serà molt útil.

Què cal fer si vols viatjar amb l'Imserso

El primer que has de fer si vols fer un viatge amb l'Imserso és entrar a la seva Seu Electrònica. Un cop allà, fes clic en «Procediments i serveis» i segueix el següent pas a pas.

Comença el procés d'alta

A la pestanya, fes clic a l'apartat «Turisme i termalisme de l'Imserso». Dins del desplegable que apareix, selecciona l'opció que vulgues i fes clic en «Alta». Aquí començaràs el procés.

Completa les dades personals

Aleshores, apareixerà un formulari perquè emplenis totes les teves dades personals, així com les dades del teu acompanyant. En aquest punt també hauràs d'ingressar les dades econòmiques.

Adjunta els documents necessaris

Després d'emplenar el formulari d'alta, el següent que has de fer és trobar l'opció «Adjuntar fitxers». Hi hauràs de pujar a la pàgina tots els documents que et demanin. Ara sí, podràs finalitzar la sol·licitud.

També pots enviar la teva sol·licitud física

En cas que no et familiaritzes amb la pàgina web de l'Imserso, recorda que també tens la possibilitat de fer el registre o sol·licitud de forma física. Per fer-ho, pots descarregar el formulari i enviar-lo amb sobre franquejat a l'adreça següent: Programa de Turisme de l'Imserso, apartat de Correus 10.140, 28028, Madrid.

Imserso
També podràs sol·licitar la teva plaça de manera física. | Europa Press

Altres novetats per a aquest 2023

D'altra banda, els canvis a la pàgina web no són les úniques novetats que hem pogut veure a l'Imserso aquest 2023. També hi ha hagut modificacions en les places, així com en la durada dels viatges.

Nombre de places

En el cas de les places, el nombre s'ha retallat. En concret, la retallada ha estat de 3.000 places per a l'oferta de turisme social. És a dir, aquest any hi haurà 813.000 places disponibles en comparació de les 816.000 places que hi va haver a l'anterior edició.

Durada dels viatges de l'Imserso

Un altre dels canvis se centra en la durada dels viatges. En aquest cas, s'incrementa. L'estada mitjana passarà de 7 dies i mig el 2022 a més de 8 dies aquest 2023. Tot i això, s'ha eliminat l'oferta dels viatges amb durada de 15 dies.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!