fotograma incendi spsp

Extingit l'incendi de Tarragona que ha cremat 5,6 hectàrees a la zona de la muntanya de l'Oliva

S'han confinat veïns d’edificis propers i del centre La Muntanyeta i es limita la circulació a la zona

ACTUALITZACIÓ. 06/08/2019 - 7:00

Els Bombers de la Generalitat van donar l'incendi de Tarragona per extingit durant la tarda d'aquest dilluns. Segons les estimacions del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF), el foc va cremar 5,6 hectàrees de vegetació urbana. 

ACTUALITZACIÓ. 05/08/2019 - 18:00

Els Bombers han donat per estabilitzat l’incendi que ha cremat a la zona de la muntanya de l’Oliva, a tocar del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, i ja s'han retirat els mitjans aeris. L’avís s’ha rebut quan faltaven tres minuts per un quart de dues del migdia d’aquest dilluns i el foc hauria calcinat unes tres hectàrees de vegetació. En un primer moment les flames  s’han estès a gran velocitat a causa de la calor i la sequedat del terreny i han arribat al jardí d’algun habitatge, fet que ha causat molts nervis en alguns veïns.

ACTUALITZACIÓ. 05/08/2019 - 15:13

Els Bombers de la Generalitat donen l'incendi per estabilitzat.

Un incendi en una zona de matolls s'ha declarat el migdia d'aquest dilluns, 5 d'agost, en un barranc a la Muntanya de l'Oliva de Tarragona, a tocar del barri de Sant Pere i Sant Pau, a prop del Camí de l'Àngel. Els Bombers han estat alertats a les 13.12 hores i s'hi han desplaçat ràpidament. Dues dotacions aèries i tres de terrestres treballen per apagar les flames, que han afectat una zona de vegetació urbana. Les flames eren visibles des d'altres punts de la ciutat, com és el cas de l'autovia A-7.  Les primeres informacions apunten a tres hectàrees cremades. 

Confinat el centre La Muntanyeta

Es tracta d'una zona de matolls, segons han informat els Bombers de la Generalitat.  El Camí de l'Àngel es troba a prop de Sant Pere i Sant Pau i de Tarragona 2. Les flames cremen en una zona propera al centre de paràlisi cerebral La Muntanyeta, motiu pel qual s'han hagut de confinar totes les persones que hi havia al seu interior així com en d'altres edificis propers. També es limita la circulació per l’entorn. A hores d'ara, fins a 4 dotacions aèries i 15 de terrestres treballen per apagar les flames. 

Des del centre La Muntanyeta confirmen a TarragonaDigital que han estat confinats i que només es manté el servei de residència, però s'han aturat els tallers. Els Bombers han fet el tallafoc al costat de l'aparcament del centre, però tot indica que no caldrà evacuar. 

Diversos ciutadans han compartit a les xarxes la vista de l'incendi des de diferents punts de la ciutat.

L'incendi és visible des de diversos punts de la ciutat
L'incendi és visible des de diversos punts de la ciutat | Gerard