incendi

S'incendia un furgó de la Guàrdia Civil a la Jonquera

Els manifestants han fet patent que ells no han estat els reponsables

Continuen els aldarulls a la Jonquera. Ara, diversos usuaris de Twitter s'han fet ressò d'un incendi que s'ha originat en un furgó de la Guàrdia Civil i que han recollit en diversos vídeos que ja corren per xarxes socials. Amb tot, els presents han volgut deixar clar que els manifestants no han estat els responsables, i en aquests moments encara es desconeix l'origen de les flames.

Reobren l'AP-7 en sentit sud

L'AP-7 a la frontera s'ha reobert al trànsit en sentit sud aquest dimarts abans de les 4 de la tarda després de 31 hores. El tall convocat pel Tsunami Democràtic va començar dilluns a les nou del matí i s'ha acabat cap a les onze després de l'actuació policial dels Mossos d'Esquadra, la policia francesa i Guàrdia Civil.

Des d'aleshores, desenes d'operaris han treballat a contrarellotge per enretirar les restes de les barricades, material de les obres que s'estan fent a la via i també dues furgonetes de lloguer que s'havien fet servir per transportar la infraestructura de la protesta. Hi ha centenars de camions aturats a la Jonquera i a la resta de la comarca, i en aquests moments resta tallada l'N-II.

També et pot interessar...

  • Nova convocatòria dels CDR per «bloquejar» Barcelona aquesta tarda.

  • Vídeo: Un camió intenta atropellar a tota velocitat els manifestants a l'N-II.