Convoquen 760 places del cos superior d'administració de la Generalitat

El Govern contractarà 151 persones amb discapacitat intel·lectual a través d'un procés específic
Personas treballant a una oficina
El Govern convoca 760 places del cos superior d'administració | Europa Press

 

El Govern ha convocat 760 places de l'escala superior d'administració general del cos superior d'administració de la Generalitat. La convocatòria s'ha publicat aquest dimarts al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) i és la més important en places des del 2010. Aquesta, forma part de l'oferta pública parcial per a l'estabilització i consolidació de l'ocupació temporal de personal i inclou per primera vegada l'opció de medi ambient.

 

En concret, es convoquen 480 places de l'opció general, 190 de jurídica, 30 d'econòmica, 34 de prevenció i 26 de l'opció de medi ambient. D'altra banda, s'ha obert un procés específic per contractar 151 persones amb discapacitat intel·lectual per al cos subaltern.

 

El procés de selecció serà un concurs-oposició

El procés de selecció es farà mitjançant concurs-oposiciói s'hi podran presentar tant persones que ja ocupen places de forma interina com persones amb candidatura lliure. L'escala superior d'administració general es caracteritza pel seu caràcter generalista i pluridisciplinari i integra professionals amb formació diversa, a qui s'encomana complir les funcions de caràcter tècnic a tots els departaments de la Generalitat.

 

D'altra banda, el DOGC ha publicat també la convocatòria específica per a persones amb discapacitat intel·lectual per proveir 151 places del cos subaltern. És la primera vegada que es convoca un concurs-oposició adreçat únicament a persones amb discapacitat intel·lectual i amb un temari adaptat a aquest col·lectiu.

 

Amb aquestes places, s'ampliarà de forma significativa el nombre de persones amb discapacitat intel·lectual que treballen a la Generalitat. Aquesta oferta és complementària al programa DIL, adreçat a un col·lectiu amb més necessitats de suport i integració.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari