Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Crema una zona de bosc al barri de Sant Salvador de Tarragona

Han cremat 8.000 metres quadrats de vegetació
Crema una zona boscosa al barri de Sant Salvador.
Crema una zona boscosa al barri de Sant Salvador. | Cedida bombers

 

Fins a nou dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen per extingir un incendi al barri de Sant Salvador de Tarragona. Segons informen els Bombers, l'avís del foc s'ha rebut cinc minuts abans de dos quarts de set de la tarda d'aquest dimecres, 25 de juliol, quan els han alertat que cremava una zona boscosa d'aquest barrí tarragoní. L'incendi ha tingut lloc al passeig de Santa Isabel, entre la carretera N-240 i el riu Francolí, on crema una zona de bosc arbrat i pi.

Els Bombers afirmen que estan prioritzant l'extinció del flanc esquerre, ja que l'incendi es podria estendre cap a aquesta zona de pi, i podria afectar unes 4 o 5 hectàrees de massa forestal. Pel que fa al vessant dret de l'incendi, afecta la llera del riu i no es preveu que es pugui estendre per aquest cantó. En l'incendi de Sant Salvador hi treballen dues dotacions aèries i set dotacions terrestres dels Bombers, que estan duent a terme les tasques d'extinció. 

Els Bombers donen per controlat l'incendi de Tarragona

Al voltant de tres quarts de vuit del vespre, els Bombers han donat l'incendi per estabilitzat. Malgrat que en un primer moment els Bombers creien que quedarien afectades unes 4 hectàrees, després de controlar les flames estimen que  s'haurien cremat uns 8.000 metres quadrats de vegetació, tal com han afirmat els Agents Rurals. L'incendi s'ha donat per controlat a dos quarts de deu de la nit. 

En l'incendi hi han treballat dues dotacions aèries dels Bombers de la Generalitat.
En l'incendi hi han treballat dues dotacions aèries dels Bombers de la Generalitat. | Imma Puente

 

Incendi al descampat de l'Hospital Sant Joan de Reus

Els Bombers de la Generalitat també van haver d'actuar aquest dimarts, 24 de juliol, en un incendi de vegetació al Camp de Tarragona. Al voltant de tres quarts de quatre de la tarda, els Bombers van rebre l'avís d'un  incendi al descampat que hi ha a tocar de l'Hospital Sant Joan de Reus, lloc on no és la primera vegada on es cala foc. Afortunadament, l'incendi al costat del centre hospitalari reusenc no va tenir major transcendència i només van quedar afectats uns 400 metres de vegetació. Quatre dotacions dels Bombers van treballar per extingir les flames i, posteriorment, remullant la zona