Incendi al descampat de l'Hospital Sant Joan de Reus

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi d'uns 400 metres quadrats

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en aquests moments per apagar l'incendi del descampat  que està a tocar de l'Hospital Sant Joan de Reus. Quatre dotacions de Bombers estan al lloc dels fets. 
 
Segons premsa dels Bombers, s'han vist afectades fins a 400 metres quadrats de terreny, en un avís que ha arribat a les 15.45 hores d'aquesta mateixa tarda. No és el primer cop que el foc està present en aquest descampat reusenc. 
 
A les cinc de la tarda d'aquest dimarts, la dotació dels Bombers es trobava remullant la zona, encara que l'incendi no tenia cap perill d'afectar les zones del voltant. 

El cotxe cremat a Reus el dilluns era robat

La matinada del dilluns els Bombers van haver d'extingir dos incendis a Reus  amb mitja hora entre un i l'altre. El primer va ser el d'un cotxe cremat a tocar d'una benzinera a la zona de Mas Pellicer i l'altre va ser un contenidor al carrer del centre reusenc Pau Font de Rubinat. Una investigació de la Guàrdia Urbana ha donat com a resultat que el turisme calcinat era un BMW robat. 

El número de bastidor i la matrícula del vehicle van ser les proves que van tenir els agents policials per detectar que el cotxe, que era propietat d'una empresa de jardineria d'Alcover, havia estat robat al centre de Reus el passat 10 de juliol. A hores d'ara, la Guàrdia Urbana de Reus investiga si el cotxe va participar d'algun acte delictiu i tracta de trobar l'autor de l'incendi. 

Una dotació dels Bombers va apagar el foc ràpidament i cap persona va resultar ferida. Tampoc va haver ferits en l'incendi d'un contenidor al centre de Reus. Els Bombers van rebre l'avís mitja horà després de controlar l'incendi del BMW. En aquest cas, es tractava d'un contenidor a l'altura del carrer Pau Font de Rubinat número 10, a la zona de Mare Molas. Aquest incendi també va requerir d'una única dotació de Bombers i va ser apagat en només deu minuts.