Inesperada traïció dels CDR a Puigdemont

Els grups independentistes enviaven el llibre de l'expresident de forma gratuïta a través de Telegram

Puigdemont
Inesperada traïció dels CDR a Puigdemont | Catalunya Diari

Els CDR estan fent córrer per Telegram la versió pirata de l'últim llibre de Carles Puigdemont, 'Reunim-nos', de manera totalment gratuïta. El llibre, publicat al juliol, es replanteja l'estratègia de l'independentisme i intenta promoure la unitat dins del moviment entre diferents partits i actors polítics. 

Després de més de dos anys a Bèlgica, Puigdemont necessita finançament per mantenir la seva vida a l'exili i pagar els sous dels seus advocats, de manera que ja ha escrit dos llibres. L'anterior publicació, 'La crisi catalana: una oportunitat per a Europa', costava 17,10€ en format paper i 9,49€ en digital. 'Reunim-nos', en canvi, costa 7,50€ i 4,70€, respectivament, i pretenia ser una de les vies de finançament del president.

Els CDR enviaven el llibre als seus contactes amb el missatge «versió pirata, baixa resolució»

Tanmateix, els CDR han promogut el llibre a través de Telegram enviant-lo gratuïtament, segons ha comprovat 'Confidencial Digital'. Els col·lectius independentistes enviaven 'Reunim-nos' en PDF i amb el missatge «versió pirata, baixa resolució, acabaràs comprant l'original». Aquesta estratègia, però, no se sap si ha aconseguit augmentar les vendes o garantir que tothom pogués llegir el llibre sense haver-lo d'adquirir.

Els costos de la vida a Brussel·les de Carles Puigdemont no són pocs, ja que l'expresident ha d'assumir el lloguer de la seva residència a Waterloo i els sous dels seus lletrats. En una entrevista a Rac1, Puigdemont va assegurar que «hi ha gent que voluntàriament expressa la seva solidaritat fent possible el sosteniment, amb limitacions òbvies, del govern a l'exili».

També et pot interessar...


Comentaris
Francesc
Encara no entenc com es possible que hi hagi gent que pugui mantenir a un personatje que es toxic en tots els ambits. Per la seva culpa , o diguem "ideologia" catalunya estan molt llun de esser la que era. Es increible, ademes es una causa perduda

envia el comentari