Imatge d'un cadàver.

Una infermera revela els penediments dels pacients abans de morir

Les seves anècdotes s'han fet virals a TikTok

La mort és un tema que continua sent tabú a la nostra societat. Tot i ser una etapa inevitable dins del cicle de la vida, són molts els dubtes que hi ha sobre aquest tema perquè no hi ha tanta informació al respecte.

La infermera Julie McFadden, sabent que el gran desconeixement que hi ha sobre això, en el seu compte de TikTok parla de la mort de manera natural. 

La jove és infermera de cures pal·liatives en un hospital dels Estats Units i ha viscut moltes experiències amb pacients a punt de morir.

La seva feina consisteix a acompanyar les persones més vulnerables. Persones que aprofiten els seus darrers moments de vida per desfogar-se amb el personal sanitari que està sempre al seu costat, sobretot les infermeres que s'acaben convertint en les seves confidents.

Aquest és el cas de la Julie, que ha vist els penediments de molts pacients que han passat per l'hospital on treballa. Un tema que ha volgut parlar en profunditat en un dels seus últims vídeos a TikTok.

Imatge d'un pacient amb coronavirus.
Julie treballa com infermera d'unitat de cures pal·liatives. | GTRES

Els 5 penediments més comuns que tenen les persones abans de morir

A través de les seves xarxes socials, Julie ha volgut explicar algunes de les conclusions que ha tret després d'escoltar les últimes paraules de molts pacients a punt de morir.

La seva experiència li diu que hi ha cinc tipus de penediments comuns que tenen la gran majoria dels pacients.

La cura de la salut, el temps dedicat a la feina, el temps dedicat a la família, no apreciar les petites coses i saber estimar bé els seus éssers estimats són alguns dels principals penediments.

Imatge d'un grup de treballadors.
Moltes persones se solen penedir d'haver dedicat molt de temps al treball. | PIXABAY

Segons ha dit, gairebé tots els pacients tenen els mateixos remordiments a l'hora d'arribar el moment de morir. Cosa que pot servir com a lliçó per a tots els que encara tenen una llarga vida al davant i l'oportunitat d'aprofitar el temps.

«Estar en el moment, viure el present, ser agraïda, no donar per fet la seva salut i les petites coses de viure la vida. No perdis la teva vida treballant si no ho has de fer. Passa temps amb els qui estimes, no necessàriament amb la família, però amb qui estimes i et fan sentir estimat», ha explicat la infermera.

Julie, la infermera de cures pal·liatives que arrasa a TikTok

Amb la seva darrera publicació a xarxes socials, Julie ha aconseguit fer-se viral després de compartir una informació que moltes persones li han agraït.

«Gràcies, necessitava escoltar això» o «Això ha estat inspirador. Gràcies per compartir els teus coneixements», han escrit dos usuaris al vídeo de TikTok.

De moment, la jove ja té més de 807.000 seguidors que senten una gran curiositat per la feina. Encara que el contingut desperta l'interès de moltes més persones, ja que les publicacions tenen més de 6,8 milions de visualitzacions.

A més d'explicar històries personals que emocionen el seu públic, Julie McFadden també dona consells sobre com superar la pèrdua d'un ésser estimat i dades molt interessants.

«L'oïda és l'últim sentit que es perd en els nostres éssers estimats que estan morint, així que parlin amb ells, encara que no els responguin. És possible que t'estiguin escoltant», va explicar en un dels vídeos. Una informació que resulta de gran esperança per a aquelles persones que estan a punt de perdre un familiar.