Lili Luo, l'influencer filla d'una important empresària xinesa, que s'ha suïcidat

Una famosa 'influencer' milionària es treu la vida amb el fill de 5 mesos als braços

Era filla d'una família milionària i es feia amb l'alta societat, però en els últims mesos patia una depressió

La notícia ha causat una gran commoció, però sobretot una gran sorpresa. Lili Luo, filla d'una important empresària xinesa i membre de l'alta societat, es va llançar al buit amb el seu nadó de 5 mesos en braços. Tenia 34 anys, i a l'espera de tenir més informació, la policia de Hong Kong sospita que estava travessant una depressió postpart.

Els fets van passar el 6 de gener, quan l'influencer Lili Luo, de 34 anys, es va llançar des del seu àtic amb la seva filla de cinc mesos en braços, al districte de Yau Tsim Mong, al sud de la península de Kowlong, a Hong Kong. Totes dues van morir.

La policia de Hong Kong espera ara als resultats de l'autòpsia per aclarir la causa de la mort de la influència, però sospiten que estava travessant una depressió. Lili Luo era la filla de Lin Luo, presidenta de la companyia xinesa JINLIN Real Estate i multimilionària, que li va assegurar una còmoda posició social i li va obrir les portes de l'elit mundial.

Lili Luo i la seva filla Aier vivien soles en un àtic de districte de Yau Tsim Mong, i en els últims mesos havia pujat moltes fotos d'elles dues juntes a les xarxes socials. En elles agraïa l'arribada de la seva filla al món i posava orgullosa al costat d'ella. Però darrere d'aquesta aparent felicitat s'amagaven molts problemes.

Persones properes a la jove van explicar als mitjans de comunicació que la negativa de la seva parella a casar-se amb ella va sumir a Lili en una profunda tristesa. La seva parella, la identitat no ha estat revelada, assegurava no sentir-se preparat per formalitzar la seva relació amb ella. Una cosa que va causar en la jove una gran inseguretat i molta frustració.

Massa pressió de la seva família

La jove havia estat educada als Estats Units i des de petita va gaudir de tots els privilegis que pot brindar una família acomodada. Els seus pares es van separar, i la seva mare es va convertir en presidenta d'una important immobiliària amb seu a Chengdu, Xina. Abans de formar la seva pròpia empresa, Lili va treballar com a traductora per a la seva mare.

El 2014 va fer el salt en fundar la seva pròpia empresa, una consultora financera amb seu a Seül anomenada TriBeluga Incubator. Malgrat el que pot semblar, ella mateixa va confessar en una entrevista el 2015 que li havia resultat molt difícil néixer en una família com la seva, per la pressió que va patir per assolir l'èxit.

Tot i això ho va aconseguir, i Lili Luo es va fer pas entre l'elit fins a aconseguir una gran influència. A les seves xarxes socials posava amb primeres figures de l'alta societat, com ara l'excandidata a la presidència dels Estats Units, Hillary Clinton.

Un àtic de més de 450 metres quadrats

Fonts policials asseguren que el cos de la jove va ser trobat al costat del de la seva filla per un guàrdia de seguretat de l'exclusiu edifici on vivien. La persona va donar la veu d'alarma a la policia immediatament, però tant l'una com l'altra ja havien mort i els serveis d'emergència només van poder constatar la seva mort.

El 'penthouse' on vivien era un àtic de més de 450 metres quadrats en un edifici de luxe. La policia no va trobar cap nota de suïcidi, així que sospiten que va prendre la terrible decisió en un moment de desesperació, sense haver-ho planejat. En un primer moment no es va donar a conèixer la identitat de les víctimes, però va ser el diari 'HK01' qui va revelar que es tractava de la filla única de la multimilionària Lin Luo.