Un informe policial desmenteix la versió de Ciutadans envers l'expulsió de la manifestació LGBTI a Madrid

Inés Arrimadas titllava l'actitud dels manifestants de «feixista i violenta»

Arrimadas
La comitiva de Ciutadans assegura que hi va haver rebuig per part dels manifestants | CatalunyaDiari.cat

La Prefectura Superior de Policia de Madrid ha emès un informe que assegura que durant la manifestació de l'Orgull LGTBI no hi va haver cap agressió física cap al grup polític de C's. Aquest text suposa oficialment una contradicció de la versió dels fets del mateix partit, que criticava que van ser expulsats de l'esdeveniment amb violència. El document desmenteix per complet les afirmacions de la formació taronja i només deixa constància dels insults i el llançament d'aigua, que no suposen un delicte ni cap agressió física.

A la manifestació de Madrid van assistir diversos membres del partit com la número dos, Inés Arrimadas, qui va ser insultada i va abandonar l'esdeveniment escortada per la policia. «Avui ha estat un dia de vergonya, avui ha estat un dia d'infàmia. Ens han intentat agredir, ens han llançat ampolles, ens han llançat llaunes, gels, gots, de tot, perquè hi ha uns intolerants que s'assemblen molt als feixistes de tota la vida que ens han volgut expulsar de l'Orgull», va assegurar la política.

No obstant això, l'informe policial assegura que en cap moment hi va haver llançament d'objectes perillosos, sinó d'aigua. A més, afegeixen, oficialment, que «Ciutadans no va seguir en cap moment les instruccions policials i tampoc els consells» i que anaven «acompanyats per agents de paisà». Aquest últim punt fa referència a la crítica de la tinent d'alcalde de Madrid, Begoña Villacís, que va acusar la Policia de «tardar molt en arribar» quan en realitat, segons assenyala el document oficial, ja hi eren des del primer moment.

L'opinió pública

Paral·lelament, la presència del grup taronja va provocar nombroses reaccions en les xarxes. «La 'montapollos' Inés Arrimadas provoca els manifestants del Orgullo Gay. Un vídeo que no s'ha vist a les seves xarxes. Quina casualitat», comenta un usuari. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari