Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'una dona en un caixer automàtic

ING planta cara a BBVA i CaixaBank: l'oferta a tots els clients aquest mes de març

Aquest nou producte promet ser un dels més buscats

El sector bancari és a l'ull de l'huracà. La pujada dels tipus d'interès ha estat un gerro d'aigua freda per a molts dels seus clients. Aquest, així com altres problemes, ha fet que siguin moltes les entitats que busquin atraure nous clients a través de diferents ofertes.

Oferir diversos regals, tant en forma d'efectiu com d'objectes, és una de les grans apostes dels bancs per a aquests primers mesos de l'any. Tot i això, hi ha altres entitats que van molt més enllà. És el cas, per exemple, d'ING. La reconeguda entitat bancària està apostant per un canvi que promet agradar molt bona part de la seva clientela.

Aquesta és la nova oferta d'ING que no agradarà a altres entitats

Els clients bancaris reben amb comptagotes la millora de la remuneració de l'estalvi. De moment, cap de les entitats reconegudes no ha decidit dur a terme una campanya potent en aquest sentit.

No obstant això, sí que hi ha bancs que han decidit moure fitxa, encara que de manera discreta, de moment. És el cas, per exemple, d'ING, que ha estat la darrera entitat que ha llançat un dipòsit nou. Es tracta d'un dipòsit al 2 % TAE a un termini de 3 mesos per als nous ingressos al banc fins al 27 de març. Tot i que aquesta és una campanya puntual, la veritat és que és interessant conèixer-la de cara a millorar l'estalvi.

Imatge d'una dona recollint diners a través de les finestretes del banc
El banc ING ha llançat un nou dipòsit. | Getty Images

Així és el nou dipòsit d'ING

Aquest nou dipòsit d'ING compta amb diverses característiques que el poden fer interessant. Per exemple, no requereix un import mínim i accepta quanties que poden arribar fins a 100.000 €.

D'altra banda, els diners que es dipositin estaran sempre disponibles. A més, es podrà recuperar, tant de manera total com parcial, en tot moment. Això no suposarà cap cost extra ni cap tipus de comissió. Quant al rendiment del 2 % TAE, implica que aquesta remuneració es podrà aconseguir per al termini d'un any, és a dir, després dels tres mesos s'hauria aconseguit un 0,5 %.

Altres dipòsits d'ING que cal tenir en compte

Aquest no és l'únic dipòsit d'ING que cal tenir en compte. D'altra banda, l'entitat bancària també n'ofereix un altre, a un termini de 18 mesos, que té una rendibilitat del 0,95 %. Així mateix, el banc manté el Compte Taronja al 0,7 % TAE.

ING també està comercialitzant un fons de rendibilitat objectiu. En aquest cas, té una expectativa de guany del 2 % TAE no garantida: el termini és de dos anys i el període de subscripció finalitza el 28 d'abril.

D'aquesta manera, el banc taronja se suma a les fortes campanyes comercials que duen a terme les entitats els últims mesos, la majoria de les quals posa el focus a la venda de productes d'inversió en renda fixa.

Imatge de la façana del Banc d'Espanya
El Banc d'Espanya incrementa la pressió sobre el sector financer perquè traslladi les alces en els tipus al passiu. | Getty Images

El problema de la remuneració dels dipòsits

Tot i que són diverses les entitats bancàries que s'estan començant a moure en aquest camp, com passa amb ING, la veritat és que la remuneració dels dipòsits no s'acaba de fer un lloc al mercat espanyol.

La pujada dels tipus d'interès per part del Banc Central Europeu (BCE) tampoc no ha fet que aquesta situació millori. No obstant això, tant el BCE com el Banc d'Espanya estan incrementant la pressió sobre el sector financer perquè traslladi les alces en els tipus al passiu, a més dels crèdits.

Aquestes són les majors rendibilitats en dipòsits que pots trobar actualment

En l'actualitat, les majors rendibilitats en dipòsits que pots trobar al nostre mercat es troben al voltant del 2,5 % TAE a un any. Aquest és el cas de Pibanj, que ofereix un dipòsit sense condicions d'import mínim ni màxim amb aquesta rendibilitat. D'altra banda, també hi ha el dipòsit a 24 mesos de Renault Bank, que rendeix el 3,03 % TAE des de 500 €.

Pel que fa als comptes corrents, l'entitat OpenBank ha augmentat la remuneració del Compte Estalvi Benvinguda Nòmina al 5,12 % TAE amb un màxim de 5.000 € durant 12 mesos.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!