Cataclisme al Barça: Inicien els tràmits per la moció de censura contra Bartomeu

El precandidat a la presidència del club, Jordi Farré, s'ha presentat a les oficines del Barça per a posar en marxa el procés per forçar l'adeu de Bartomeu

Josep Maria Bartomeu en una compareixença amb diverses banderes darrere
Inicien una moció de censura contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu | FC Barcelona

Guerra oberta a Can Barça. Si després del 2-8 de Lisboa el barcelonisme creia haver tocat fons, ahir Leo Messi va ferir amb bala l'entitat després de demanar via burofax que volia activar la clàusula del seu contracte que li permetia marxar del Barça. Ni 24 hores després, l'entorn blaugrana està absolutament trencat. 

En aquesta línia, el precandidat a la presidència del club, Jordi Farré, s'ha presentat a les oficines del Barça per a posar en marxa una moció de censura contra el president Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. «Com vaig dir ahir, acabo de presentar escrit per sol.licitar vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i tota la seva junta directiva, no poden estar ni un minut més al capdavant del club. És hora de fets i no de paraules», ha dit al seu Twitter. 

Farré ha conclòs que el fet que Messi hagi anunciat el seu desig de deixar el FC Barcelona a través d'un burofax «és una mostra més del desgavell que es viu a l'entitat», segons publica 'El Periódico'. Farré creu, a més, que el FC Barcelona «no es mereix» que Leo Messi deixi el club en aquestes condicions: «L'única manera de la qual pot marxar del Barça és amb la seva retirada com a jugador i amb una estàtua al Camp Nou».

Més associacions interessades en presentar una moció

De fet, no ha estat el primer a demanar la moció de censura. Ahir a la nit, després de conèixer-se la notícia sobre el famós burofax de Messi, l'associació 'Manifest Blaugrana' ja va anunciar la seva intenció en donar suport a qualsevol moció de censura que es presentés contra la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. 

El mateix va passar amb el grup de socis 'El Cor Blaugrana', els quals estaven preparant la moció ells mateixos, segons el mitjà anomenat anteriorment. Amenaçaven en presentar aquesta demanda si no «es recondueix la situació de Messi i assegura la seva continuïtat per a, com a mínim, completar la temporada 2020-2021» i «dimiteix de forma immediata per donar pas a una Comissió Gestora que convoqui eleccions com més aviat millor» a la presidència del Barça.


Comentaris

envia el comentari