Una hostessa de Vueling insulta una passatgera: «Catalana filla de puta»

L'afectada presentarà una reclamació a Vueling
L'hostessa va insultar a la usuària per parlar català   | Vueling

Una passatgera que viatjava ahir, amb el seu fill de cinc anys, al vol que sortia de Barcelona cap a Porto a les 14.15 hores presentarà una reclamació a l'aerolínia Vueling pel mal tracte i per l'insult rebut per part de les hostesses, segons avança 'TOTBarcelona'.

 

L'incident es va produir quan la usuària, Espe Valls, va demanar menjar per a ella i al seu fill: «Jo no parlo català» va ser la resposta de l'hostessa. No contenta amb la resposta va insistir en català tot demanant el menjar i l'hostessa li ho va servir.

 

Valls va deixar baixar a tots els passatgers i era l'última, juntament amb el seu fill, en abandonar l'avió | Cedida

 

«Quin fàstic! Segur que ha estat la catalana filla de puta»

Després de deixar passar a tots els passatgers i agafar les seves maletes, la passatgera i el seu fill estaven a punt d'abandonar l'avió quan de sobte va escoltar com l'hostessa l'insultava: «Quin fàstic! Segur que ha estat la catalana filla de puta». L'hostessa estava netejant els seients i hi havia una taca de coca-cola en un d'ells. Asseguts darrere de Valls hi havia uns alemanys que, durant l'aterratge, van vessar la coca-cola i aquests seients eren els que estava netejant.

 

Valls ha declarat al mitjà citat que creu que l'hostessa es devia pensar que tothom havia abandonat ja l'avió i per això va dir l'insult. No obstant això, es va dirigir a la cap de personal de cabina per demanar una explicació i explicar tot el que havia passat aquesta però no li va fer cas i li va dir que no entenia el català.

 

Vuelling no ha fet declaracions

A causa del mal servei i de l'insult rebut la usuària ha decidit presentar una reclamació a la companyia que, de moment, s'han negat a fer declaracions al respecte. Aquest però no és el primer cas que es dona dins de la companyia i és que Vueling no obliga als treballadors a saber català però sí que fan una tasca de sensibilització respecte a l'ús del català als empleats.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari