David Bustamante: «La bandera és el que ens uneix a tots»

El cantant també ha enviat un missatge a totes aquelles persones que critiquen el seu aspecte físic, animant-los a entrenar un dia amb ell
David Bustamante es mostra en contra de l'actuació del públic que va tirar ous durant el concert de Marta Sánchez a Badalona
David Bustamante es mostra en contra de l'actuació del públic que va tirar ous durant el concert de Marta Sánchez a Badalona | La Sexta

 

El cantant David Bustamante ha estat el darrer convidat especial a 'Liarla Pardo', el programa informatiu i d'entreteniment de 'La Sexta' presentat per Cristina Pardo. Allí ha parlat de diversos temes, entre els quals ha apuntat que convida a «entrenar amb ell» a totes aquelles persones que es fiquen amb el seu pes, ha parlat sobre l'actualitat política al país, i ha defensat la seva «amiga» Marta Sánchez, després del seu últim concert, on va rebre ous a l'escenari per part d'un grup del públic a Badalona.

 

«És la que és i a mi em sembla bonica»

David Bustamante es mostra molt indignat amb què tiressin ous a Marta Sánchez durant el seu últim concert a Badalona, fet que va provocar que abandonés l'escenari: «Em sembla fatal. A més, la Marta és amiga meva, l'admiro moltíssim. El que no m'agrada és que en el tema polític ens convertim en dos bàndols, i si no estàs d'acord amb una cosa, ja és qualsevol cosa», explica.

 

«Jo que viatjo per tot el món, tinc enveja de com la gent protegeix els seus símbols, els símbols de tots, perquè una bandera o un himne no és ni de dretes ni d'esquerres, és el que ens uneix a tots», defensa el cantant, fent referència a la polèmica de Sánchez després del seu himne d'Espanya. «Tampoc ens hem d'obsessionar, ni matar-nos per un trap, però és el que és i a mi em sembla bonica», puntualitza.

 

Bustamante també es mostra a favor del diàleg i en contra dels extremismes: «Vivim en uns temps en què ets d'una manera de ser o d'una altra i, a més, ens convertim en 'hooligans', que és un perill, perquè no deixem ser als altres». «O penses com jo o ets Llucifer. No és així. El diàleg és el que ens diferencia dels animals salvatges», defensa.

 

David Bustamante ha enviat un missatge a totes aquelles persones que critiquen el seu pes
David Bustamante ha enviat un missatge a totes aquelles persones que critiquen el seu pes | La Sexta

Creu que la política s'ha convertit en un teatre

L'exconcursant d''Operación Triunfo' defensa una política més 'de tu a tu' i creu que els polítics «s'haurien d'humanitzar». Segons Bustamante, «sembla que tots han anat a la mateixa escola. El color que siguin és igual, sempre diuen les mateixes coses. A vegades veig discursos buits i veig que s'allunyen de la realitat i que no representen, sinó que tot s'ha convertit en un teatre», manifesta.

 

Defensant el president de la seva terra natal, Cantabria, Bustamante també explica que Miguel Ángel Revilla és diferent de la majoria de polítics: «De sobte arriba una persona que parla com si estiguéssim en un bar de poble i potser s'entén millor», assegura, i afegeix: «Pot estar més o menys equivocat, però arriba més». Segons el cantant, «a vegades, els polítics s'allunyen, amb tants tecnicismes i paraules que es repeteixen més que la ceba».

 

David Bustamante va ser entrevistat per Cristina Pardo a 'Liarla Pardo'
David Bustamante va ser entrevistat per Cristina Pardo a 'Liarla Pardo' | La Sexta

 

«Sóc cantant, no model»

Bustamante també ha volgut enviar un missatge clar a totes aquelles persones que critiquen el seu aspecte físic. Segons el càntabre, els homes, de la mateixa manera que les dones, tampoc haurien de ser jutjats pel seu físic: «Cadascú té els seus motius si puja de pes. El que em sembla estrany és que si tots estem lluitant per la igualtat i no es poden ni es deuen dir coses sobre la dona, tampoc s'haurien de dir coses sobre un home o etiquetar-lo per si té més pes o no», defensa Bustamante.

 

D'aquesta manera, el cantant indica que «hi ha etapes en què es té més ansietat i hi ha gent a qui se li tanca l'estómac i altres a qui els agafa més gana». «Sóc una persona que entreno cada dia i a qualsevol que em digui grassonet li animo que entreni un dia amb mi. Una altra cosa és que no puguis portar bé una dieta, no tinc 25 anys i cada vegada em costa més. Però jo sóc cantant, no sóc model», defensa David Bustamante, que critica que «La tele i els mòbils ens fan molt mal».

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari