Insulten Carme Barceló, de ‘El Chiringuito’, per parlar en català

La periodista ha celebrat l’ascens del Mallorca a Primera Divisió
Carme Barceló ha rebut insults per celebrar l'ascens del Mallorca en català | Instagram (@barcelocarme)

 

La revetlla de Sant Joan ha acabat amb diversos incidents, sense lamentar-ne cap de greu, fins i tot a televisió. Aquest diumenge el Mallorca ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió i ho han celebrat amb molta il·lusió, així com Carme Barceló, periodista de ‘El Chiringuito’ de MEGA, qui no ha dubtat en compartir la seva eufòria a través de les xarxes socials. Tanmateix, ha rebut insults greus i més crítiques per part de diversos usuaris de Twitter.

 

Insulten Carme Barceló per parlar en català

Carme Barceló és culer, però també és aficionada del Reial Mallorca, per això ha volgut celebrar el seu ascens a Primera i ho ha fet tot alegrant-se amb un missatge en balear: «Mallorca! Es meu Mallorqueta ja és a Primera!». Tanmateix, la periodista, que va néixer a Barcelona i ara col·labora al programa de Josep Pedrerol, ha rebut diverses respostes en contra seu.

 

 

La que més destaca de totes és la d’un usuari que li exigeix parlar en espanyol, tot dedicant-li un insult molt greu, «filla de...». Però no és l’únic que falta el respecte a Carme Barceló en aquest sentit: «Parla castellà, ximpleta», o de l’estil: «Carme, no us vulgueu apropiar de Mallorca. Mallorca és Espanya y Barcelona també», «Mallorca és Espanya, Carme no et confonguis!».

 

 

 

 

 

També et pot interessar...