Insulten Carme Barceló, de ‘El Chiringuito’, per parlar en català

La periodista ha celebrat l’ascens del Mallorca a Primera Divisió
Carme Barceló
Carme Barceló ha rebut insults per celebrar l'ascens del Mallorca en català | Instagram (@barcelocarme)

La revetlla de Sant Joan ha acabat amb diversos incidents, sense lamentar-ne cap de greu, fins i tot a televisió. Aquest diumenge el Mallorca ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió i ho han celebrat amb molta il·lusió, així com Carme Barceló, periodista de ‘El Chiringuito’ de MEGA, qui no ha dubtat en compartir la seva eufòria a través de les xarxes socials. Tanmateix, ha rebut insults greus i més crítiques per part de diversos usuaris de Twitter.

 

Insulten Carme Barceló per parlar en català

Carme Barceló és culer, però també és aficionada del Reial Mallorca, per això ha volgut celebrar el seu ascens a Primera i ho ha fet tot alegrant-se amb un missatge en balear: «Mallorca! Es meu Mallorqueta ja és a Primera!». Tanmateix, la periodista, que va néixer a Barcelona i ara col·labora al programa de Josep Pedrerol, ha rebut diverses respostes en contra seu.

 

 

La que més destaca de totes és la d’un usuari que li exigeix parlar en espanyol, tot dedicant-li un insult molt greu, «filla de...». Però no és l’únic que falta el respecte a Carme Barceló en aquest sentit: «Parla castellà, ximpleta», o de l’estil: «Carme, no us vulgueu apropiar de Mallorca. Mallorca és Espanya y Barcelona també», «Mallorca és Espanya, Carme no et confonguis!».

 

 

 

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris
María Villalta
Esto va dirigido a todos los ignorantes k critican a esta periodista o colaboradora, x suerte en este pais tenemos varias lenguas k eso lo hace más enriquecedor, ella habla en su lengua materna y a quien no le guste k le den, k poco respetuosos k sois, ojala y yo pudiese entender todas las lenguas k se hablan en este pais, lo k si se es k la criticáis x ser de Cataluña, así k el k no entienda lo k dice k lo aprenda ya esta bien de tanro criticar, yo no soy catalana ni lo hablo, pero entiendo k hay k ser mas tolerantes y k a quien no le guste agua y ajo
Xevi
Quanta ignorancia te espanya, el pitjor enemic de la democraia. Super orgullos de ser català. Espanyol ni en pintura. Gràcies.
Patricia García Ventura
Totalmente de acuerdo con la Sra María Villalta. Que incultura hay en este país. Mi lengua es el catalán y el francés, hablo el castellano por educación y obligación, pero nadie me va prohibir hablar en catalán.
José
Va para Mazolo y Cinta. Vosotros si que sois lo que decisió a los demas.(Hp y bobas) por no deciros mas.
Au
Hi ha gent que te mal pel cap i no son crosteres
Natàlia
Me parece increible estas criticas por escribir una frase corta y totalmente entendible en catalán. Cada vez estamos más alejados.

envia el comentari