Intervenen 1.000 productes caducats en un supermercat de Catalunya

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha realitzat la inspecció arran de la denúncia d'un ciutadà

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut 985 productes no aptes per al consum en una botiga d'alimentació al districte de Sants-Montjuïc. Segons ha informat el cos policial a través de les xarxes socials, van rebre la trucada d'un ciutadà alertant de la situació. Els agents van aixecar acta d'inspecció per quatre infraccions administratives i van intervenir els productes no aptes.

L'establiment inspeccionat, a més de vendre productes «no aptes pel consum», presentava altres deficiències que també s'han denunciat. Entre aquestes, no tenia el rètol preceptiu per la venda de begudes alcohòliques, no disposava de fulls de reclamació i les condicions higièniques presentaven «greus mancances».

Un fet que és habitual

La intervenció de productes caducats o no aptes per al consum en establiments comercials no és un fet estrany a Barcelona. Normalment es donen arran de denúncies ciutadanes o d'inspeccions rutinàries de la Guàrdia Urbana. En aquest sentit, cal recordar el cas que es va donar el passat mes de febrer en una botiga d'alimentació situada a l'Eixample de la capital catalana.

Arran d'una denúncia ciutadana, la Guàrdia Urbana va intervenir prop de 100 quilos de menjar caducat o que havia trencat la cadena del fred, deixant de ser apte per al seu consum. La mateixa denúncia va alertar el cos policial que l'etiquetatge de molts productes era deficient. En aquest sentit, els agents de la Guàrdia Urbana van confirmar la denúncia i van localitzar més de 2.000 productes amb deficiències en l'etiquetatge.

D'altra banda, fa deu dies, agents de la Guàrdia Urbana va intervenir més de 1.000 quilos de carn de pollastre en mal estat en un camió frigorífic. Els fets van tenir lloc el passat 26 de maig en un pàrquing del barri de la Marina del Port i el conductor del camió va assegurar que transportava la carn a una carnisseria. El producte va ser intervingut i destruït.


Comentaris

envia el comentari