YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Intoxicació en una festa escolar per un pastís de marihuana

S'investiga si el càtering el va servir per error o es tracta d'un fet intencionat

Intoxicació multitudinària en una festa escolar. Diversos nens i adults han acabat malalts en consumir un pastís amb marihuana, servit per un càtering. L'escola canadenca Eskasoni estava de celebració aquest passat divendres i durant l'esdeveniment es va treure el dolç, que passaria a l'estómac dels assistents, alguns d'ells nens.

Al cap d'unes hores, les persones que havien ingerit el pastís van començar a trobar-se malament. En acudir a l'hospital i fer-se unes proves, se'ls va informar que s'havien intoxicat amb THC, principal element de la marihuana, segons la CBC.

Entre les persones afectades hi havia una nena de 8 anys, que «suava i estava pàl·lida», segons explica la seva mare: «Li vaig preguntar que li passava i em va dir que estava cansada i que li feien mal els ulls». Kate Augustine no va portar la seva filla al metge perquè va pensar que es tractava de la grip o d'un empatx, de manera que la va posar directament al llit. Però l'endemà, «continuava atordida».

L'escola avisa els pares via Facebook

La mare de la nena està molt disgustada amb el que podria haver passat a la seva filla: «Només estic contenta que no patís un atac d'ansietat o de cor. Fa molta por. No podia ni pensar-hi, només plorava». A més, considera que l'escola s'hauria d'haver posat en contacte amb els pares abans que fossin ells els qui truquessin al centre. El centre va emetre un comunicat a Facebook alertant dels fets i advertint les famílies que portessin els nens a l'hospital en cas de símptomes.

El director de l'escola, Leroy Denny, s'ha mostrat content que finalment tots els intoxicats estiguin bé, tot i recordar que van viure un gran ensurt: «La nostra principal preocupació és la salut i seguretat dels nens». La Gendarmeria Real del Canadà (GRC) s'ha fet càrrec de la investigació dels fets per estudiar si es tracta d'un error o ha estat intencionat.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari