Isaac Cuenca celebra el gol del triomf

Cuenca marca el primer gol al Japó i dona el primer triomf al Sagan Tosu

Isaac Cuenca aconsegueix marcar el primer gol a la lliga asiàtica i facilita el primer triomf per al seu equip amb un bon cop de cap en el temps de descompte

Isaac Cuenca torna a marcar. El futbolista reusenc ha marcat el seu primer gol a la màxima categoria del futbol japonès i ha donat el primer triomf de la temporada per al Sagan Tosu, el seu equip. El ganxet va ser l’heroi de l’encontre que va enfrontar el seu club, dirigit pel català Lluís Carreras, al Jubilo Iwata. Els de Cuenca es van imposar per 1 a 0 al rival amb una diana del jugador del Baix Camp en el minut 91, només deu minuts després de saltar a la gespa.

[predef]reus-144[/predef]

Arribar i moldre

Cuenca, que al Japó llueix el dorsal número 7, només va necessitar deu minuts per desequilibrar l’encontre amb una jugada on el seu protagonisme va ser vital. Primer perquè va iniciar la jugada amb una deixada d’esperó al centre del camp i després perquè va dirigir-se a l’àrea i va rematar suaument de cap per desviar l’esfèric a la base del pal esquerre de la porteria del Jubilo Iwata. Aquesta diana va provocar la victòria local per a l’alegria del públic present i va suposar el primer triomf de la campanya per als de Carreras, que en els tres primers partits havien caigut derrotats.

Isaac Cuenca, instants després de marcar amb la samarreta del Sagan Tosu | Sagan Tosu

El triomf fa que el Sagan Tosu surti de la zona de descens de categoria i ocupi ara la quinzena plaça, la primera que permet continuar a la primera divisió japonesa. El reusenc de 27 anys només havia jugat un partit amb anterioritat. Després dels quelcom més de deu minuts jugats davant el Jubilo Iwata, Cuenca acumula al Japó 39 minuts disputats en dos partits. D’aquesta manera, el ganxet sembla començar a passar pàgina després de la desastrosa experiència viscuda al CF Reus Deportiu. Cal recordar que Cuenca va aterrar a la capital del Baix Camp el passat estiu amb la ferma intenció de jugar de roig-i-negre però la crisi econòmica del club li va impedir ser inscrit per part de LaLiga. Després de mesos entrenant sense poder jugar, Isaac va fer les maletes per jugar a l’altra punta del món.