Isabel Díaz Ayuso en un mitin de campaña

Isabel Díaz Ayuso, 'caçada' a Eivissa amb un conegut músic espanyol

Isabel Díaz Ayuso ha estat enxampada amb un músic españyol conegut durant les vacances

Isabel Díaz Ayuso se n'ha anat de vacances a les Illes Balears acompanyada d'un cantant espanyol conegut.

Ayuso, actual presidenta de la Comunitat de Madrid, és una de les polítiques que genera més controvèrsia. Des de les seves declaracions incomprensibles fins a les seves idees estrambòtiques, tot el que fa aixeca enrenou.

La periodista es troba en el punt de mira de la premsa nacional, sobretot durant les seves escapades. Aquest cop se l'ha vist a Eivissa gaudint d'una vetllada al costat d'un personatge musical molt conegut.

Isabel Díaz Ayuso, habitual a les Balears

Després del final del tancament perimetral, la política va decidir realitzar una escapada a les Balears per refer-se de l'època difícil que ha travessat. Durant les vacances, Díaz va ser vista amb la seva nova parella, Alberto González, de 43 anys. 

Els dos van ser enxampats per sorpresa mentre passejaven plegats pel port. A més, els van fotografiar fent-se petons en una terrassa mentre feien un beure. 

Dies més tard, durant la seva visita al programa de Bertín, va afirmar que fins i tot hi havia drons que els perseguien. Una situació que la va incomodar i que retreu, ja que feia més de tres anys que no marxava de vacances i no la van deixar tranquil·la.

Així i tot, les crítiques cap a ella van augmentar, ja que en algunes fotos se l'apreciava sense mascareta i sense respectar les mesures de seguretat.

El famós que acompanya Ayuso en una vetllada

Han passat tres mesos des que va ser fotografiada amb el seu nou xicot. Isabel Díaz Ayuso torna a l'illa per descansar i agafar forces per al nou any que es presenta.

Amb l'experiència que havia tingut, ha decidit contractar un servei d'escorta per evitar ser el punt de mira de la premsa. No obstant això, de poc ha servit: després del seu aterratge, molta gent  l'ha reconegut. 

L'encarregat de donar-li la benvinguda ha estat altre ni més ni menys que el famós integrant de Mecano, Nacho Cano. Segons recull El Diario de Mallorca tots dos han gaudit d'un sopar amb altres amics.

La vetllada ha tingut lloc en un conegut restaurant mexicà de la zona i s'ha allargat fins passada la mitjanit. Segons fonts pròximes, la presidenta lluïa un vestit anyil, especialment preparat per a l'ocasió.

El compositor té una casa en una de les millors zones de l'illa i segurament no serà aquesta l'última vegada que la comparteixen. De fet, algunes fonts afirmen que abans de la seva tornada a Madrid ja haurien concertat una altra cita.

L'amistat recent entre Nacho Cano i Isabel Ayuso

La bona relació que comparteixen tots dos es remunta al lliurament de la Medalla de la Comunidad de Madrid a Cano per part de la presidenta. Molts van quedar bocabadats en presenciar l'escena.

Durant la imposició d'aquesta condecoració, Cano es va mostrar molt agraït a la política i es va desfer en compliments cap a ella. Fins i tot, es va treure la medalla i la hi va lliurar tot dient-li que havia estat molt valenta per obrir els teatres.

Els afalacs del músic van continuar més endavant. Durant una roda de premsa va afirmar que Madrid havia aconseguit tirar endavant gràcies a ella. «Madrid és un miracle, un miracle que té cames, cap i cor», com recull Vanitatis.

Moltes persones posen en dubte aquesta nova amistat, ja que la titllen d'oportunista i interessada. Han arribat a afirmar que l'actitud del compositor cap a Ayuso rau solament i exclusiva en l'obertura de les sales.

Sigui quin sigui el veritable motiu, la veritat és que la presidenta s'ha convertit en un personatge recurrent en la premsa i tot el que l'envolta desperta un cert interès.