ISE manté la seva aposta per celebrar a Barcelona el congrés més gran del món del sector audiovisual

L'esdeveniment té previst celebrar l'edició de 2021 del 2 al 5 de febrer pròxims a Fira de Barcelona

Panell LED que anuncia la celebració de l'edició de 2021 de l'ISE a la ciutat de Barcelona
La previsió de l'organitzador del Congrés ISE és celebrar l'edició de 2021 a Barcelona entre els 2 i el 5 de febrer pròxims. | ISE

Integrated Systems Europe (ISE), el congrés més gran del món del sector audiovisual, manté els seus plans de traslladar-se a Barcelona a partir de l'any 2021, concretament a les instal·lacions de la Fira a la Gran Via de l'Hospitalet. La trobada, que els darrers 15 anys s'ha celebrat a Amsterdam, va ser l'última gran fira internacional celebrada abans de la pandèmia de coronavirus, el passat mes de febrer. A partir de 2021, i fins al 2023, tindrà la capital catalana com a seu.

Tot i la incertesa, ja hi ha 860 expositors confirmats de cara a l'edició del 2021 i l'objectiu dels organitzadors és assolir el miler. Cal recordar que el passat mes de febrer van ser 1.300 els expositors que van assistir al congrés celebrat a Amsterdam. En aquest sentit, el fundador i director de l'ISE, Mike Blackman, de visita a Barcelona, ha explicat en una entrevista a TV3 que serà difícil arribar als 80.000 participants de la darrera edició.

Companyies de primer nivell ja han confirmat la seva presència a l'ISE Barcelona

Blackman, que es va reunir aquest dimecres amb la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el director de Fira de Barcelona, Pau Relat, es mostrà confiat de poder realitzar l'esdeveniment en les dates previstes del 2 al 5 de febrer. Tot i això, si el coronavirus ho impedís, no es cancel·laria, sinó que canviaria de dates: «Si s'ha de posposar, seria en una altra data del 2021», ha dit el director d'ISE a TV3.

Sobre les companyies que ja han confirmat la seva presència a la primera edició de l'ISE a Barcelona, hi ha Sony, Samsung, LG o Panasonic, totes elles en espais grans. Tot i que són empreses que també participen al Mobile World Congress, Blackman ha concretat que els certàmens no se superposen i que, a més, les companyies envien «divisions diferents» a cadascuna de les fires.

Mesures de control per evitar contagis

Per tal de donar tranquil·litat a les empreses assistents i als participants, l'ISE implantarà diverses mesures de seguretat a les instal·lacions de la Gran Via. Així, hi haurà controls de temperatura a l'entrada, dispensadors de gel hidroalcohòlic, tiquets electrònics, obligatorietat de mantenir la distància física, limitant la presència de persones a les cues i a les sales de conferències, així com la recomanació de rentar-se les mans amb freqüència i de no saludar-se encaixant les mans.

Així mateix, hi haurà sistemes de traçabilitat de contactes, gràcies al fet que els participants estaran registrats, alhora que s'estudiarà si hi haurà un registre dels visitants de cada expositor i si serà obligatori l'ús de la mascareta.


Comentaris

envia el comentari