Ensurt a VOX: Un dels alts càrrecs del partit, a l'hospital després d'un accident

Els fets han tingut lloc en una carretera de Cantàbria

El portaveu parlamentari de Vox, Iván Espinosa dels Monteros, en la roda de premsa posterior a l'ple al Congrés dels Diputats el 22 de juliol de 2020
Espinosa dels Monteros ha comunicat ell mateix el succés en el seu Telegram | Europa press / Pool

El portaveu de VOX al Congrés dels Diputats, Iván Espinosa de los Monteros, ha patit un accident de motocicleta, en una carretera de Cantàbria, en el qual ha resultat ferit lleu.

A través d'un missatge en el seu propi compte de Telegram, ha volgut tranquil·litzar a tothom abans que la informació comencés a aparèixer en els mitjans de comunicació. El diputat ha confirmat que ha sofert un «petit accident de moto sense majors conseqüències», del qual s'està recuperant «sense novetat».

Espinosa de los Monteros no volia generar alarma

Així, ha assenyalat que «no vol que es generi alarma innecessàriament» i ha aclarit que «per a la 'tornada al col·legi'», en referència al seu retorn al treball en el Congrés dels Diputats, estarà «al màxim, com sempre».

«Benvolguts amics, una breu nota de caràcter personal. He tingut un accident de moto sense majors conseqüències, del qual ja m'estic recuperant sense novetat. Ni ho hauria esmentat si no hagués estat perquè ho ha recollit algun mitjà i no vull que es generi alarma innecessàriament... Per a la 'tornada al col·legi' estaré al màxim com sempre! Una abraçada a tots i descanseu!», explicava Espinosa.

Segons publica el mitjà local 'El diario montañés', l'accident hauria estat ahir, en una carretera de muntanya entre els municipis càntabres de Treceño i San Vicente del Monte. Pel que sembla, el polític va ser portat fins a l'hospital Sierrallana de Torrelavega, on va ser atès de diverses ferides que s'havia ocasionat.

Segons s'ha pogut saber, va ser una veïna qui va alertar de l'accident. Cal esmentar que Espinosa de los Monteros tindria una casa per la zona, concretament a la zona d'El Tejo, el Oyambre, per aquest motiu es trobaria ahir en l'esmentat lloc de l'accident.


Comentaris

envia el comentari