Pueblo abandonado en el Garraf

Jafre, el poble del Garraf maleït per Halloween

Halloween és una data màgica per a grans i petits

Halloween és una data màgica  per a grans i petits, una nit ideal per sortir al carrer amb disfresses dels nostres personatges de terror preferits  i espantar a tots aquells que se'ns creuin pel camí. També existeix però l'altra cara de la moneda, aquella en la qual, aquesta nit s'ha convertit en un escenari per dur a terme activitats no gaire saludables, entre les quals, hi destaquen rituals d'índole satànica.

Jafre, situat entre les poblacions de Sitges  i  Olivella, al Garraf, és un poble abandonat que des de fa anys, en la nit de Halloween, és freqüentat per grups esotèrics que tenen com a objectiu realitzar rituals d'invocació per atreure el Diable. La llegenda ens explica que Jafre és víctima d'una maledicció, ja que allà, una nena que es deia Melinda va ser assassinada pel seu propi pare una nit del 1980.

Sacrificis d'animals al poble abandonat de Jafre

'Catalunya Diari' ha pogut parlar amb alguns habitants d'Olivella, una petita població situada a molt pocs quilòmetres del poble de Jafre. Ens han explicat que des de fa alguns anys, en la nit de Halloween, observen com cotxes d'alta gamma prenen el camí de terra que porta al poble abandonat. En Jordi, sota pseudònim, explica una experiència que l'ha marcat de per vida.

Al poble abandonat de Jafre, al Garraf, hu acudeixen grups estranys en la nit de Halloween
Al poble abandonat de Jafre, al Garraf, hi acudeixen grups estranys la nit de Halloween | Cedida

«Fa 10 anys, en la nit de Halloween, vaig veure cotxes molt cars  aparcats a l'entrada del poble. Vaig sentir com moltes persones realitzaven càntics esgarrifosos. Quan m'hi vaig endinsar una mica més, vaig poder observar gent vestida amb túniques negres que portaven espelmes i caminaven en rotllana». Ens explica.

En veure això, en Jordi va decidir fugir del lloc. L'endemà va tornar per intentar trobar una pista del que havien estat fent la nit anterior. «Quan hi vaig tornar, just al lloc on hi havia aquelles persones, vaig trobar ossos d'animals col·locats de tal manera, que formaven creus invertides i pentagrames de sis puntes».