Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jair Domínguez a l'Està Passant.

Jair Domínguez i el gag del Rocío a TV3: «Tinc la bústia plena d'amenaces de mort»

«No ho denunciaré perquè ara em fa mandra», diu el col·laborador de l''Està Passant'

Tomba que gira. La polèmica del gag de l''Està Passant' sobre la Verge del Rocío suma un nou episodi. Ara, el còmic i col·laborador del programa, Jair Domínguez, ha denunciat que ha rebut diverses amenaces de mort a les xarxes socials relacionades amb el polèmic sketch. 

«Tinc la bústia de Twitter i Instagram plenes d'amenaces de mort», ha denunciat el comunicador a 'El Matí de Catalunya Ràdio'. Així mateix, Domínguez ha explicat que aquesta, la de la denúncia, és una tendència que «sol passar en períodes electorals» com l'actual. 

Preguntat per si tenia pensat denunciar, Domínguez ha explicat que no s'ho planteja. «No ho denunciaré perquè ara em fa mandra. Li dono la importància que té», ha dit. 

La Germandat del Rocío de Barcelona insta TV3 a disculpar-se pel gag

D'altra banda, ara la Germandat de Nostra Senyora del Rocío de Barcelona insta TV3 a disculpar-se públicament pel gag sobre la Verge del Rocío al programa 'Està passant'.

En un missatge difós a Instagram, consideren que el gag és una «mofa» i una «ofensa» al seu sentiment religiós i a tot el món 'rociero', representat amb «orgull i màxim respecte» per aquesta germandat a Catalunya. 

Per tot plegat, insten TV3a demanar disculpes i prendre mesures perquè no es repeteixin actes que «sobrepassen els límits de la llibertat d'expressió». En el missatge, l'associació recorda que té més de 50 anys d'història a la ciutat de Barcelona i deixar clar el seu rebuig i condemna al CAC i al programa 'Està passant' del 4 d'abril passat.

Toni Soler al programa Està Passant de TV3.
Toni Soler es va defensar a l'Està Passant d'ahir i va explicar que ells, des del programa, també «exigien disculpes» a tots els que els hi han faltat al respecte. | TV3

TV3 i la seva defensa

«La cadena ha fet sempre humor sobre tot i ho continuarà fent. I no vol entrar en declaracions i contradeclaracions», van explicar ahir des de TV3i després de la polèmica per l'sketch de la Verge del Rocío. 

La denúncia del col·lectiu d'advocats acusa els responsables del programa de fer una «representació escarnidora dels sentiments religiosos, cristianòfoba i andalusòfoba».