Primer pla de Jair Domínguez

Jair Domínguez, de TV3, revela qui és la seva famosa parella: «La premsa no ho sabia»

El presentador ha reaparegut amb la parella

Jair Domínguez ha tornat. Després d'unes vacances merescudes, el presentador ha reaparegut amb Neus Rossell, la seva parella. Aquesta temporada serà la quarta des que va començar el seu programa 'El Búnquer', de Catalunya Ràdio .

Un programa on expliquen diferents històries i biografies curioses que són representades per en Peyu, Jair i Neus. Sí, entre Neus i Jair va sorgir l'espurna al programa de ràdio. La realitat és que tothom ho sap, des que es va fer pública la relació no s'amaguen i mostren el seu dia a dia a les xarxes.

Ara, després d'unes vacances merescudes, la parella està de tornada. Han reaparegut aquest dimarts per explicar la seva història a 'La tarda' de Catalunya Ràdio.

«Van trigar a saber que estàvem junts»

Durant l'entrevista, feta per Roger Carandell i Marta Montaner, la parella ha estat preguntada pels seus inicis. Van explicar que no es coneixien abans d'entrar a 'El Búnquer', encara que sí que s'havien vist a l'estrena d''El Gallardo Español' de Peyu.

Entre rialles van indicar que Peyu és molt important per a ells, a més de ser el seu company, va ser una mica 'la celestina' de la seva relació. «Sempre és al mig», va dir Neus.

El tema estrella de l'entrevista va ser com es va saber que estaven junts. I és que, el passat 11 de maig del 2022, A Blau va deixar anar l'exclusiva i, a partir d'allà, van oficialitzar la relació. Carandell els va preguntar si la premsa va trigar molt a assabentar-se de la relació i van assegurar que no els molesta que se'n parli.

«No ens molesta que se'n parli, seria molt hipòcrita per part nostra. Sempre diem que falta xafarderia catalana. Volem que hi hagi salseig!», van indicar.

Tot i això, van assegurar que «la premsa va trigar força a saber que estàvem junts».

«En Peyu no ho sabia»

Un altre tema que no podia passar per alt va ser com li van comunicar a Peyu, el seu company, que eren parella. Neus va explicar que aquest no tenia cap sospita, i que va ser un moment «preciós».

«Quan li vam dir que li havíem de comunicar una cosa, es va posar molt nerviós, fins i tot es va asseure a sobre d'un embut. Es pensava que era un tema laboral, no s'imaginava que estàvem junts».

Després d'això, van parlar de la ruptura mediàtica de Rosalía i Rauw Alejandro, on van indicar que «Ell era poca cosa per a ella». «Diuen que tot estava pactat perquè volien portar Rosalia als Estats Units i Rauw no encaixava. La volien soltera...», van indicar.