Imagen de Rosalía y Rauw Alejandro con un corazón partido

La germana de Rauw Alejandro assenyala Rosalía i aviva la polèmica: «De llit en llit»

La germana de Rauw ha llançat pistes sobre l'exparella

Un mes després de la ruptura de l'estiu, continuen els rumors sobre la separació de Rosalía i Rauw Alejandro. La realitat és que han existit des del primer moment i, unes possibles banyes de Rauw a Rosalía ha estat el que més ha sonat.

L'última acusació pública ha estat de Telecinco, que acusa el cantant d'haver estat vinculat amb una famosa influencer, mentre estava amb la catalana. Ara, després que el porto-riqueny hagi decidit passar pàgina eliminant totes les publicacions del seu Instagram, la seva germana s'ha pronunciat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Paola Alejandro: «Qui va de llit en llit...»

Paola Alejandro, la germana del cantant, ha donat l'última hora sobre la ruptura del seu germà. A través d'una història publicada al seu Instagram, ha fet saltar totes les alarmes. Ha publicat un text amb referències, tot i no esmentar ningú.

«Avui dia, a molts no els agrada que agafin el seu cor, ho enamorin i ho il·lusionin. Si us plau, no facin el mateix als altres. Molts estan jugant al paper d'enamorats, però realment el que no volen és acceptar la falta de necessitat d'afecte i atenció que tenen», va indicar.

«Qui bota de llit en llit i il·lusiona cors, es corromp l'ànima i corromp l'ànima dels altres. És una de les coses més horribles que hi ha, jugar amb els sentiments genuïns dels altres», va continuar Paola.

«Accepta la teva necessitat d'afectació i atenció, potser estàs danyant el cor dels altres. No facis servir ningú com a cura o com a centre de rehabilitació», va finalitzar.

Captura de pantalla del comunicat que ha compartit la germana de Rauw Alejandro a Instagram
Paola Alejandro: «Qui bota de llit en llit i il·lusiona cors, es corromp l'ànima». | @iampaolaocasio

Un missatge que ha fet cremar les xarxes socials, ja que molts es pregunten si el missatge podria anar directament a la Rosalia. Tot i això, la catalana no s'ha pronunciat des del 27 de juliol passat, on confirmo la ruptura de la relació.

«Jo vull, respecto i admiro moltíssim Raul. Ni cas de les pel·lícules, nosaltres sabem el que hem viscut. Aquest moment no és fàcil, així que gràcies a tothom per entendre i respectar», va escriure a les seves xarxes socials.