Muntatge fotogràfic entre una imatge de Rauw Alejandro i Rosalía

El gest de Rauw Alejandro amb Rosalía que aclareix què ha passat entre ells

A la llum més detalls sobre la ruptura

Ja fa un mes que la revista 'People' va informar del que ha estat una de les bombes de l'estiu. A les portes del 'Sí, vull', la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro ha estat una de les més sonades de l'estiu.

Sens dubte una separació que va agafar per sorpresa milers de fans, per la qual cosa els rumors han existit des del primer moment. L'última cosa que es va saber és que la cantant hauria trucat a Rauw quan ell estava de viatge a Puerto Rico, a finals de juny, per comunicar-li la ruptura.

L'exparella es va veure al pis que compartien a la Casa Burés, situada al bell mig de Barcelona, on haurien posat el punt final a la relació. Ara, un mes després que es conegués la separació, es van coneixent nous detalls de la ruptura.

El darrer detall de Rauw

Encara que els primers rumors apuntaven que el cantant hauria posat les banyes a Rosalía, ell ho ha desmentit diverses vegades. De fet, per tancar el capítol li va dedicar 'Hayami Hana', un tema que compta amb al·lusions al moment personal que viu.

«Jo seré moltes coses, però mai infidel», va indicar el cantant en un dels múltiples versos dedicats a la cantant. Ara, tal com s'ha pogut comprovar a través del seu Instagram, Rauw ha eliminat el seu ex de les xarxes socials.

Aquest fet ha fet esclatar els seus fans, que no deixen de tenir al punt de mira els cantants. Rauw Alejandro ha deixat de seguir Rosalía i tots els comptes que tenia la cantant fins ara. I no només això, també ha eliminat totes les fotos amb la catalana.

Fa poques setmanes el porto-riqueny va fer neteja i només deixo una imatge al seu perfil amb Rosalía. Uns dies després, ja no queda ni rastre de tots els records que la parella havia immortalitzat.

Captura del perfil d'Instagram de Rauw Alejandro
Rauw Alejandro ha eliminat totes les publicacions del seu perfil d'Instagram. | Instagram, @rauwalejandro

És així com Rauw Alejandro decideix passar el seu dol per la ruptura. Un fet que s'ha produït just després que hagin sortit noves infidelitats sobre el mateix Rauw. Ara, des de Telecinco l'acusen d'haver estat amb una famosa influència vinculada a la cadena que podria haver participat en diversos realities.