Fotomuntatge de Shakira somrient amb fons rosa i Gerard Piqué al camp de futbol

Shakira i Piqué continuen sense sortir del pou: «Passen per un moment molt tens»

Els dos famosos no aconsegueixen deixar el passat enrere

Semblava que aquest mes d'agost, Shakira i Gerard Piqué estaven començant a reconciliar-se, almenys pel bé dels fills.

Fins i tot podríem confirmar que han tingut un estiu força tranquil, en comparació del rebombori mediàtic de principis de la seva separació.

Tot i això, el nou curs està a tocar i això podria portar nous problemes entre l'exparella. El motiu? Piqué i Shakira, encara que volen deixar-ho de banda, continuen tenint moltes diferències que els porten a enfrontar-se.

Travessen una nova crisi

La tertuliana Lorena Vázquez del programa 'Y ahora Sonsoles' ha assegurat que la tensió entre ells ha augmentat i els seus advocats ja estan treballant per evitar un nou conflicte.

«D'aquí unes setmanes podrem donar algun tipus d'informació sobre aquesta tensió», començava a explicar a l'espai d'Antena 3 .

Segons ella, hi podria haver un motiu concret que els torna a tenir enfrontats, tot i que ha rebutjat revelar si és un tema de la custòdia dels fills. «Ara és un punt complicat perquè no es posen d'acord en una sèrie de coses importants per a tots dos», sentencia.

Imatge de Shakira i Piqué seriosos
La parella estaria preparant el moviment següent | Europa Press

Piqué no ho estaria donant tot

Lorena Vázquez també va especular fa unes quantes setmanes que Shakira estaria molesta amb Piqué perquè a la colombiana no li agrada que el seu ex «no prengui tot el temps lliure possible de la seva feina i dels seus compromisos personals per estar amb els nens durant el període de vacances».

Si bé recordem, durant el període de vacances l'exjugador del Barcelona té un 70% de la custòdia dels seus fills, mentre que Shakira només un 30%.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Shakira no va exigir que allunyés els seus fills de Clara

A més, recentment Gerard Piqué es va emportar els seus fills, Milan i Sasha, de vacances a Blanes amb Clara Chía.

Es rumoreja que la cantant colombiana hauria posat en una de les clàusules de la separació que es mantinguessin allunyats els seus fills de terceres persones, en aquest cas de la xicota de l'empresari. Tot i això, aquesta hauria passat uns dies amb la família.

Fonts properes a l'exparella van declarar que es tractava d'una clàusula fantasma , ja que en cap moment havia existit:

«Això no és cert, no hi ha res escrit ni signat. Una altra cosa és que el pare hagi decidit anar a poc a poc i gaudir de temps tot sol amb els seus fills per fer-ho tot més natural i menys traumàtic per a ells, però no hi ha imposició per part de Shakira», van assegurar.

La treva definitiva?

Sigui com sigui, durant un període l'exparella s'ha mantingut ocupada i ha enterrat la destral de guerra. Tot i això, tal com ha informat Lorena Vázquez al programa 'Y ahora Sonsoles', podria ser que aviat tornin a enfrontar-se per un motiu que desconeixem.

De moment, Shakira i Piqué guarden silenci, ja veurem si d'aquí a unes setmanes tornen a la guerra o si posen pau d'una vegada per totes.