Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué amb la seva exparella, Shakira, a l'aeroport

Shakira truca Gerard Piqué i pren una decisió amb Clara Chía

L'ex del Barça ha d'escollir

Sembla que Shakira i Gerard Piqué estan començant a fer les paus, o almenys ja no s'ataquen com ho han fet en un passat.

Des de la seva separació mediàtica, l'exparella ha sigut el focus de tota la premsa i les revistes s'han omplert amb els seus noms. Shakira també va envestir contra l'exfutbolista a través de la seva música, mentre que Piqué tirava dards a l'activa i passiva des dels seus directes de Twitch. 

Ara, però, sembla que ambdós s'han cansat de discutir i cada un ha fet la seva vida. Això no significa que puguin fer un dinar familiar amb els seus fills, ni pensar-ho.

De fet, el més probable és que encara no es vulguin veure ni en pintura i amb tota la raó, perquè a vegades guardar distàncies és l'opció més sensata.

Shakira i Piqué en treva

Dins d'aquest període de pau, Shakira i Piqué estan gaudint de les seves vacances. La cantant colombiana ha estat viatjant per Europa i en el cas de l'empresari, tot just acaba de finalitzar la segona edició de l'exitosa Kings League.

Gerard Piqué aquests últims dies els està passant amb els seus dos fills, Milan i Sasha, però per a fer-ho ha decidit prescindir d'una altra persona molt important a la seva vida: la seva nòvia, Clara Chía.

La parella passa els seus últims dies abans del gran viatge

Abans de les vacances, l'exblaugrana i la catalana van estar junts. Tal com va indicar una de les Mamarazzi, Lorena Vázquez, al programa 'Y ahora, Sonsoles', tots dos van estar uns dies junts després de la competició.

La parella se'n va anar a Madrid per a fer una festa després del final de la Kings League a un club on Gerard Piqué ens va delectar amb un dels seus espectacles en viu.  «No sou ningú», exclamava enfadat davant de tot el seu públic, després que aquest cridés el nom de Shakira a l'uniso.

Poc després d'aquest xou, la parella va viatjar a Barcelona i allí van passar el cap de setmana. No obstant això, «van ser les últimes hores junts» abans que Piqué anés a visitar als seus fills.

Gerard Piqué i Clara Chía a la boda de Marc Piqué
La parella ja no amaga res de la seva relació | @ClaGerFans, Instagram

Clara Chía fora de l'equació

Gerard Piqué ja no vol més drames amb la seva ex, per això ha fet el sacrifici de separar a Clara Chía dels seus fills. En el seu contracte de separació, no hi ha cap clausura que prohibeixi a Milan i Sasha estar amb la xicota del seu pare, però l'exfutbolista no vol tornar a crear problemes amb la colombiana.

No és la primera vegada que Piqué pren aquesta decisió. Al casament del seu germà Marc, el Gerard i la Clara van anar sols a la cerimònia, i Piqué viatja sol a Miami  quan té la custòdia dels seus fills.

Per tant, es tracta d'una decisió premeditada que deu haver parlat amb Clara, perquè no es senti desplaçada ni estranyada. Una decisió que aparentment, la seva parella sembla acceptar pel bé dels dos nens que l'exfutbolisa i la cantant tenen en comú.