Muntatge amb fotos de Clara Chía i Gerard Piqué, i Shakira.

Shakira demana a Gerard Piqué que parli amb Clara Chía: «Vella i menopàusica»

La cantant no suporta més que se li falti el respecte d'aquesta manera

Diuen que el frec fa l'afecte, bé, doncs aquest no és el cas de Shakira i Piqué. Ambdós estan intentant fer les seves vides ben lluny l'un de l'altre, però no poden evitar estar en una batalleta constant que posa a l'exparella i els seus fills en completa  tensió.

Des que van separar-se, les seves desavingudes han sigut múltiples; des de Shakira tirant indirectes en les seves cançons, fins a Piqué rient-se de la colombiana amb els seus amics en el seu canal de stream.

El grup de Clara Chía falta el respecte a Shakira

Com és de preveure, cada un escombra cap a casa seva i Gerard Piqué té el seu bàndol que li proporciona tot el suport que necessita. És evident que dins d'aquest grup estan  les amigues de Clara Chía, la parella actual de l'empresari que a la que tenen l'oportunitat, ridiculitzen a la cantant colombiana com si no hi hagués demà.

«Bruixa, vella i menopàusica», aquests són alguns dels insults amb què les amigues de Chía es dirigeixen cap a Shakira. Unes faltes de respecte que han arribat a les orelles de la cantant i a les què ha volgut posar fi.

Imatge de Shakira seria
La cantant demana respecte a les amigues de Clara Chía | Europa Press

Shakira demana a Piqué que els insults parin o hi haurà problemes

La colombiana no vol veure a l'exfutbolista i el sentiment és mutu. Per aquesta raó, la de Barranquilla, segons el portal Egos, s'ha posat en contacte amb una vella amiga que té en comú amb Gerard Piqué per a mediar la situació.

A través d'ella, li ha comunicat a la seva exparella que vol que pari els peus al grupet de Clara Chía. La cantant ha demanat a Piqué que posi fi d'una vegada per totes a les burles o si no prendrà represalies  contra les amigues de la seva nòvia.

Sembla que Gerard Piqué ja hauria parlat amb Clara Chía sobre els comentaris que fan les seves amigues respecte a la cantant colombiana en públic. És ben segur que de resposta, la Clara haurà demanat que els seus fills, Milan i Sasha, deixin de referir-se a ella com «l'empleada del papa».

Gerard Piqué i Clara Chía a la boda de Marc Piqué
Gerard Piqué hauria intervingut en el grup d'amigues de la seva parella | @ClaGerFans, Instagram

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Problemes i més problemes

Shakira i Piqué estan tenint un seguit de desavinences des que l'exfutbolista va enganyar a la cantant amb Clara Chía, una de les seves empleades a Kosmos

A més, ara a la colombiana se li han acumulat més problemes i dels greus, ja que a part del seu presumpte  frau a Hisenda, ara ha de fer front a una querella de la fiscalia.