Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera somrient

Belén Esteban, protagonista de les eleccions en sortir a la llum qui ha votat

Belén Esteban revela que ha canviat de partit polític

Belén Esteban va sorprendre molts en trencar la promesa que es va fer a si mateixa de no tornar a parlar de política. 'La princesa del pueblo' va sortir escarmentada de les seves discussions amb Jorge Javier i va prendre la ferma decisió de callar. Tot i això, la col·laboradora sempre s'ha mostrat molt crítica amb els governants en general.

Després de conèixer-se la data de les darreres eleccions generals, Belén feia un pas endavant i treia la 'Esteban' de sempre. Ho va fer al podcast de Carlota Corredera, 'Superlativas', on va confessar quin era el partit polític que s'emportaria el seu vot.

Belén Esteban revela a quin partit ha votat el 23J

Belén Esteban mai s'ha mossegat la llengua a l'hora de donar la seva opinió sobre algunes de les gestions polítiques que s'han dut a terme. Fent honor al seu sobrenom de la princesa del poble, s'alçava com la veu d'una part de la població descontenta.

Les seves discussions amb Jorge Javier sobre aquest tema van ser més que sonades i fins i tot vam veure com el català va haver d'abandonar el plató del 'Deluxe'. Tot i que mai va dir obertament quin era el seu partit polític de referència, aquestes situacions feien pensar que la col·laboradora s'inclinava cap a la dreta.

Captura de pantalla de Carlota Corredera entrevistant a Belén Esteban en el videopódcast 'Superlativas'
Belén Esteban confessa que ha deixat de votar el PP | YouTube, @Superlativass

Però, els últims esdeveniments polítics i aliances han fet que Belén canviï d'opinió i es plantegi optar per altres formacions. Així ho explicava a Carlota Corredera confessant-li que estava una mica indecisa.

«Doncs estic una mica indecisa, perquè a mi no m'agrada que s'ajuntin diversos partits», va comentar respecte als últims pactes polítics. «Potser aquest any el vot que sempre he fet no serà», va afegir deixant a l'aire el seu possible canvi de vot.

Belén demostrava que estava al corrent de les novetats sobre el tema i que l'aliança entre el PP i Vox no li agradava. «Hi ha partits polítics, no diré noms, amb els quals jo no estic gens d'acord», opinava. «Crec que en comptes d'anar endavant anem cap enrere, i el que cal anar és endavant», sentenciava.

Belén Esteban canvia de bàndol

Belén sabia que la seva opinió generaria polèmica, però no estava disposada a tornar a guardar silenci. Tot i que no va donar noms, era evident que es referia als pactes entre el PP i Vox sorgits en algunes comunitats després de les últimes municipals.

Tenint en compte la importància de les eleccions generals, la col·laboradora no es mostrava partidària a un canvi de govern amb la incursió d'Abascal. «Tinc molts amics, gent molt propera, amics que són com germans, que han lluitat molt per tenir uns drets», comentava.

«No posaré un partit polític a mitges amb un altre ni, en comptes d'anar endavant, aniré enrere», ha sentenciat. Unes declaracions amb què deixava intuir la seva disconformitat davant de la possible aliança PP-Vox.

«Ara mateix estaran tots els assessors de tots els partits polítics tremolant perquè diran a veure qui votarà Belén Esteban», deia Carlota. Com es podia esperar, les paraules de Belén no van passar desapercebudes per als usuaris de les xarxes, que aplaudien el canvi d'opinió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Sembla que la col·laboradora està indignada amb el seu partit de sempre i ha mostrat no estar d'acord amb algunes decisions. Fins i tot va entrar a valorar el que va passar a Extremadura, on el PP va acabar pactant amb la formació verda. «La del PP diu que no vol Vox, i després ens ajuntem amb Vox, a mi això no m'agrada», va opinar.

Un sense fi d'esdeveniments que han provocat que l'ex de Jesulín decidís canviar el seu vot i la seva orientació política.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!