Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge primer pla de l'actor Jordi Sánchez

Jordi Sánchez: qui és la seva parella i per què mai l'ha volgut presentar públicament

Poca gent ha vist a la parella de Jordi Sánchez en públic

És molt probable que recordeu al Lopes de 'Plats Bruts'. És sens dubte, un dels personatges més mítics de les sèries en català. Els seus rampells i els seus cèlebres ostia, David ja són història de la televisió catalana. 

L'actor que es va posar en la seva pell d'aquell estrident locutor de ràdio va ser Jordi Sánchez. Ara ja ha plogut molt d'aquell 'Plats Bruts' i a Sánchez potser ja se'l reconeix més per encarnar Antonio Recio. Un neuròtic empresari a qui tot li surt malament a la sèrie 'La que se avecina'

ImaTge de López (Jordi Sánchez) a 'Plats Bruts' de TV3
Jordi Sànchez interpretava al senyor López a 'Plats Bruts' de TV3 | TV3

Jordi Sànchez manté la seva vida personal molt allunyada dels mitjans

L'actor sempre ha sigut una persona reservada respecte a la seva vida privada. Per aquesta raó, no se sap gairebé res  sobre les seves antigues relacions amoroses ni de l'actual. 

No obstant això, sí que sabem que té dona des de fa anys, amb qui ha tingut dos fills. Es tracta de l'Elisenda, una professora d'universitat que es manté lluny del focus mediàtic. 

La història d'amor entre el Jordi i l'Elisenda continua sent un misteri per a molts de nosaltres, però els que han tingut l'oportunitat de veure'ls junts asseguren que són una parella molt enamorada i unida.

La dura batalla de l'actor amb la COVID-19

Una de les etapes més dures per a l'actor va ser el 2020, quan Sànchez va donar positiu en COVID-19. La notícia es va estendre molt ràpidament i va preocupar a tots els seus seguidors, que van enviar molts ànims a l'actor i a la seva família.

Malgrat la situació de gravetat en què es trobava l'actor, la seva dona va confirmar als mitjans que el tractament estava funcionant. I així va ser, perquè després d'un temps va tornar al plató de Mediaseta gravar.

L'actor comparteix plató amb una altra famosa actriu catalana

Jordi Sànchez manté una amistat des de fa anys amb l'actriu Silvia Abril. Ambdós han coincidit en diverses sèries com 'La que se avecina' o a la pel·lícula de 'Bajo el mismo techo'.

En les xarxes socials solen compartir moltes imatges junts, de quan estan treballant i de quan gaudeixen del seu temps lliure junts.

La seva amistat ha despertat certs rumors sobre una  possible relació amorosa  entre els dos catalans, però cada un té la seva respectiva parella. Mentre que es coneix  la parella de Silvia Abril, que és l'humorista Andreu Buenafuente, se'n sap ben poc de la dona de Sànchez.