Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Andreu Buenafuente al FesTVal 2020 de Vitoria

Andreu Buenafuente prepara el seu retorn a TV3: tot el que se sap

L'humorísta podria tornar a 'casa seva'

Us estàvem esperant, aquest és el títol de la campanya d'aquesta temporada de TV3. Una nova temporada que es va iniciar el passat mes de setembre i que aposta per una nova etapa dels mitjans de comunicació on, tal com indica la corpo, s'aposta per fer créixer les sinergies entre la televisió, la ràdio i els mitjans digitals. 

L'aposta per convertir els personatges amb més notorietat del país en les cares de nous programes també és un fet que caracteritza aquesta temporada. Primer Laura Escanes i, ara, segons ha avançat Rocco Steinhauser, podria tornar Andreu Buenafuente

La realitat és que Andreu Buenafuente és pura essència catalana. El reusenc és un dels humoristes més estimats del país. El tàndem que forma amb Sílvia Abril, és un dels més ben formats de la història i, segons ha avançat l'analista expert en mitjans de comunicació, podria tornar a TV3amb un programa d'entreteniment setmanal. 

«És un bon moment per tornar a casa»

Diuen que per Nadal tothom torna a casa, i així ho va fer Buenafuente. Va tornar a 'casa' seva per Sant Esteve, i així ho va expressar: «Sempre m'he sentit estimat a casa, i aquest és un bon moment per tornar».

Buenafuente va reaparèixer a la pantalla petita amb 'Curraràs', un monòleg que va aconseguir grans xifres d'audiència. Va aconseguir un 28,4% de share i 594.000 espectadors, una autèntica barbaritat que només un geni com ell podria assolir. 

Andreu Buenafuente durant el seu monòleg 'Curraràs'
Andreu Buenafuente durant el seu monòleg 'Curarràs', a TV3. | TV3

La realitat és que Buenafuente ha regalat moments d'or a Catalunya a partir de la participació en un conjunt de programes: Persones humanes, Tot per l'audiència, La cosa nostra, Una altra cosa o Sense títol.

Tot el que se sap

Els passos de Buenafuente sempre han estat admirats pels catalans i, ara, després de la finalització del seu últim projecte Late Motiv, el late show de Movistar+, el podriem seguir de molt a prop. Tal com ha indicat Rocco Steinhauser, al Versió RAC1, el reusenc podria tornar a la petita pantalla, i ho podria fer de la mà de TV3.

«En aquests moments, l'humorista Andreu Buenafuente està negociant amb TV3un programa d'entreteniment per a la temporada vinent. Seria un programa setmanal. Segons les meves informacions, les converses estan molt avançades, s'ha d'acabar d'aclarir el tema dels diners (un dels grans drames de TV3 és 'a veure què ens queda a la caixa per la pròxima temporada')... A mi em diuen que està fet. Vull pensar que tirarà endavant segur. Però a la tele, de vegades el que avui és blanc, demà és negre», ha indicat l'expert. 

Encara que no se sap si la notícia és del tot certa, la notícia ha dividit la societat. La xarxa s'ha omplert de missatges positius, però també de negatius d'usuaris que han reaccionat contra la notícia:

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!