Laura Escanes a la catifa vermella dels Premis Ídolo

TV3 fitxa Laura Escanes pel seu nou programa estrella

La influencer catalana serà la cara del nou programa de TV3

Tothom coneix Laura Escanes, la influencer i model catalana, ex de Risto Mejide, és una de les més 'top' des de fa anys. Laura, també és coneguda per la seva darrera participació a 'El desafío', d'Antena 3, concurs on va quedar en tercera posició, i també pel seu nou podcast 'Entre el Cielo y las Nubes'. 

La influencer Laura Escanes durant la seva participació a El desafío
Laura Escanes durant la seva participació a El desafío | Instagram / @lauraescanes

Tal com s'ha pogut saber des d'aquest migdia, ara, la catalana fa el salt a la televisió pública: serà la presentadora del nou reality de TV3, La travessa. El nou realty show d'aventures s'estrenarà a la tardor i serà un concurs on els participants (per parelles) hauran de recórrer a peu els Pirineus. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«Em fa moltíssima il·lusió»

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la influencer ho han fet públic a través d'un vídeo publicat a la xarxa social Instagram, on la corpo dona la benvinguda a la Laura i explica la nova aventura que està a punt de començar. 

«Crec que ja us ho puc explicar... Estic molt emocionada, per fi us puc dir que seré la presentadora de 'La travessa'! Em fa moltíssima il·lusió; és un nou reality on 8 parelles travessaran els Pirineus de punta a punta! Hi ha moltíssimes proves de superació, d'habilitat, és tot una aventura extrema! No us ho podeu perdre. Ens veiem molt, molt aviat a TV3!».

10.000 euros en joc

Segons ha informat Naciódigital, 'La Travessa' serà un dels continguts destacats de la nova plataforma digital de la corpo, encara que també s'estrenarà a les pantalles de TV3.

Laura Escanes a El desafío
Laura Escanes ja es va enfrontar a grans reptes en la seva participació a El desafío. | Instagram / @lauraescanes

En aquest nou format, Escanes serà l'encarregada d'acompanyar a les vuit parelles a recórrer el Pirineu, des de la Vall d'Aran fins al Cap de Creus. La parella que faci el recorregut més ràpid serà la que s'endurà el premi: 10.000 euros.