Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alba Carrillo parlant a càmera amb indignació al programa 'Ya es mediodía'

Alba Carrillo revela el motiu de la seva mala relació amb Bertín Osborne

Alba Carrillo ha estat molt dura amb ell després de descobrir-se que tornarà a ser pare

Alba Carrillo és una de les col·laboradores de televisió més controvertides, perquè no té mai pèls a la llengua. Ara està fora de Telecinco, però fa servir les xarxes i el seu canal a Twitch per seguir oferint polèmiques opinions sobre personatges famosos i situacions candents. Així, per exemple, ara ha parlat alt i clar de la inesperada nova paternitat de Bertín Osborne.

Alba ha criticat la manera que ell ha tingut d'explicar que tindrà un altre fill amb una desconeguda, Gabriela Guillén. I també ha procedit a deixar clar que no confia en el seu rol de pare. Tot alhora que ha confessat la raó per la qual no el suporta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alba Carrillo parla sense embuts de la situació de Bertín

Alba Carrillo, com moltes famoses com Mercedes Milá, no s'ha quedat callada davant la notícia bomba de Bertín. En concret, ha parlat sobre aquest tema a l'estrena de la pel·lícula 'Barbie', a la qual ha acudit. Allà, després que li preguntés la premsa sobre les declaracions de Bertín sobre l'embaràs, ha estat molt contundent.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: «Ser pare és molt més que pagar. Ser pare és la criança, ser-hi quan al teu fill li surten les dents, estar amb la mare. I a mi el que ha dit em sembla increïble».

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'
Alba Carrillo ha criticat Bertín Osborne per la manera que ha parlat de la seva futura paternitat | GTRES

La model ha admès que els dos fills petits del cantant van al mateix centre educatiu que el seu fill. I arran d'això ha afirmat: «A l'escola no l'he vist mai. No l'he vist mai en cap reunió ni enlloc, excepte en una festa de Nadal. Però el que diuen tots els pares és que no se l'espera».

Alba Carrillo deixa clar el perquè no aguanta Bertín Osborne

Alba Carrillo, que és molt directa sempre, ha admès, a més, que no suporta Bertín. Ho ha fet dient: «Jo no el suporto i és una persona de qui no se n'ha pogut parlar mai. Estava desitjant que aquest moment arribés».

Tot seguit, ha explicat el perquè de la seva animadversió cap a l'artista i és perquè en una de les entregues del programa va entrevistar el seu exmarit. Ha exposat: «Quan jo estava a 'Supervivientes', ell va fer un dels episodis de 'Mi casa es la tuya' amb Feliciano López. Quins dos troglodites, semblaven dos 'unga unga' a la cova i des d'aquell moment el tinc sentenciat».

«Quan jo em vaig separar de Feli, els meus pares em van dir que encara sort que la natura era sàvia i no havia tingut fills amb ell perquè hagués estat profundament infeliç. Fonsi és un altre tipus de persona i fins i tot en els pitjors moments en què hem estat enfadats, li he trucat i me l'ha agafat. És més, he pogut parlar amb ell, plorar, perquè és molt diferent de Feliciano, que és molt més fred».

Alba Carrillo, amb rostre seriós, el programa 'El Cazador'
Alba Carrillo no el suporta des que va fer l'entrevista amb el seu exmarit | TVienes

Alba Carrillo s'ha referit així a una entrevista que el tenista va concedir a Osborne, on en un primer moment va ser força caut sobre la relació que havia mantingut amb ella. I és que va manifestar: «Jo vaig prendre la decisió de separar-nos, perquè la cosa no anava bé. Per mi va ser un pal, molt dur, perquè havia posat molta il·lusió en aquest matrimoni».

«Algú que has estimat tant i has compartit tantes coses amb ella, no és un fracàs. La vida segueix i en tenim molta endavant».

Carrillo, no obstant això, va poder veure que a mesura que va anar avançant el diàleg entre tots dos, Feliciano va ser més dur amb ella. Per això la va criticar per haver parlat de la seva separació públicament: «No es pot parlar mai malament d'una persona amb qui has compartit la vida. No em sembla ètic. La vida personal és la vida personal i les coses s'han de solucionar a la intimitat».

Així i tot, possiblement el que més devia molestar a Alba va ser que el seu ex i el germà d'aquest es burlessin del pas d'ella i de la seva mare per 'Supervivientes'. Entre rialles, el que havia estat el seu cunyat va afirmar: «Des que se n'ha anat Lucía Pariente ja no és el mateix». Al que Feliciano va afegir: «Amb algunes coses hem rigut moltíssim».