Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chabeli Navarro amb rostre seriós al plató de 'Fiesta'

Chabeli Navarro aclareix si el fill que estava esperant era de Bertín Osborne

Chabeli Navarro ha reaparegut a Telecinco per donar explicacions

Chabeli Navarro ha reaparegut a 'Fiesta' després d'haver fet una entrevista que ha revolucionat la crònica social. Ha donat noves dades sobre la presumpta història d'amor que va mantenir amb Bertín Osborne, malgrat que el cantant ho segueix negant tot. Hi ha molts dubtes sobre la taula, com ara l'existència d'un contracte de confidencialitat.

Chabeli Navarro, segons han explicat a Telecinco, podria haver cobrat molts diners per guardar silenci. Suposadament, quan es va adonar que explicar la seva versió era més rendible, va cancel·lar aquest acord i va signar un contracte amb Lecturas. Ella no confirma ni desmenteix res, assegura que tot està en mans dels seus advocats i que d'aquest tema «no en pot parlar».

Chabeli ha deixat clar que el fill que estava esperant era de Bertín Osborne i assegura que «està cansada» que ho posin en dubte. Quan va saber que estava embarassada li va trucar per telèfon perquè ell es trobava en un viatge de feina. Segons explica, Bertín va negar que el nen fos seu perquè tenia «la vasectomia feta».

Captura de pantalla de Chabeli Navarro al plató de 'Fiesta'
Chabeli Navarro ha parlat de Bertín Osborne | Mediaset

«Ell estava de viatge i li ho va explicar per telèfon. La seva primera reacció va ser que ell era impossible, que ell té la vasectomia feta», ha dit exactament.

«El fill que està esperant Chabeli és meu»

A 'Fiesta' s'ha posat damunt la taula un assumpte espinós que no ha incomodat Chabeli, que assegura que no amaga res. Ha revelat que el fill que estava esperant era de Bertín, no de la seva exparella, com ha insinuat Aurelio Manzano. «Hi pot haver imatges teves i de José en actitud afectuosa datades del temps en què tu et vas quedar embarassada?», pregunta el periodista.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'
Bertín Osborne està en una situació delicada | GTRES

«Estic tranquil·la, el que hagi de demostrar, ho demostraré perquè és la meva història. Tinc per demostrar el que he explicat», respon. Tot i això, el col·laborador segueix insistint que l'exparella de Chabeli insinua que el nadó era seu.

«Creus que José pot haver comentat al seu entorn més proper: 'El fill que està esperant Chabeli és meu'?», pregunta Aurelio. Chabeli Navarro assegura que durant el temps en què es va quedar embarassada només va mantenir relacions amb Bertín. Per això no en té cap dubte i sap que el nadó és del cantant.