Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame' asseguts en un sofà, fitxant per a Netflix

L'audiència deixa clar què passarà amb 'Sálvame' després de la seva arribada a Miami

L'audiència de 'Sálvame' està impacient per saber-ne més del nou projecte

L'audiència no podia creure que, després de 14 anys en antena, 'Sálvame' anés a acomiadar-se de la graella de Telecinco. Tot i això, Netflix tenia una sorpresa per als seus seguidors, i és un nou format en què els antics col·laboradors seran els protagonistes. Un programa que comença els seus enregistraments a Miami i que ja sap quina serà l'acollida de l'audiència molt abans de la seva estrena.

Fa només un parell de dies, diversos col·laboradors de l'antic programa vespertí posaven rumb a Miami per començar els enregistraments del 'docu-reality' de 'Sálvame' a Netflix. Belén Esteban, María Patiño, Terelu Campos, Kiko Matamoros, Chelo García-Cortés, Kiko Hernández i Víctor Sandoval eren captats a l'aeroport just abans d'enlairar-se.

L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa
Els col·laboradors de 'Sálvame' posaven rumb a Miami dimecres passat | GTRES

De la mà de La Fábrica de la TeleNetflix com a plataforma d'emissió, els col·laboradors de 'Sálvame' buscaran feina a diferents canals de Miami, Mèxic i els Estats Units. Un 'tour' que ja ha començat amb la visita al plató de 'Siéntese quien pueda', el 'talk show' d'Univisión, canal líder de Llatinoamèrica.

Els col·laboradors de 'Sálvame' fan els primers passos en el seu nou projecte

Dijous passat els col·laboradors debutaven a l'espai on treballa Álex Rodríguez. El periodista és una cara habitual d''El Programa d'Ana Rosa', que intervé quan els temes tenen a veure amb 'celebrities' internacionals o esdeveniments que tenen lloc a Miami.

Univisión ha rebut els tertulians com a estrelles de la petita pantalla. Així, el programa els preparava una calorosa benvinguda conscient de com són de populars al nostre país. Només arribar, els col·laboradors saludaven els seus nous companys, xerraven animadament i abans de començar beneïen el programa.

Belén Esteban va ser de les més participatives en mostrar que coneixia l'actualitat de la premsa rosa llatinoamericana. La col·laboradora de 'Sálvame' feia un al·legat a favor de la cantant Chiquis Rivera. D'aquesta manera, la mare d'Andrea Janeiro revolucionava i conqueria tota l'audiència americana amb la seva naturalitat i desimboltura.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban va acaparar totes les mirades de l'audiència

Esteban va tenir ocasió d'explicar com va conèixer la popular cantant Rosalía. Tot va sorgir quan la 'princesa del poble' va sortir en defensa de la cantant després de sentir un crític que no la deixava ben parada. La cantant li va donar les gràcies per Instagram i d'aquí va sorgir la seva amistat.

Belén es va prendre el seu temps per explicar amb detall la seva història, i Álex li va haver de demanar més brevetat: «A veure, Belén, avança. Que això no pot durar quatre hores com el programa de vostès».

Belén Esteban parlant a 'Seieu quien pueda', programa d'Univisión
Belén Esteban es va moure amb desimboltura al plató d'Univisión | Twitter, tui_oficial

Tot i això, Belén va continuar parlant de Rosalía i defensant la seva figura més enllà de les nostres fronteres. «Em sembla vergonyós que Rosalía, que ha guanyat tants premis i porta el nom d'Espanya pel món, es digui que és mala artista. Perquè no ho és».

Mentrestant, l'audiència va veure com Kiko Matamoros segons la seva línia de 'Sálvame' desqualificava la seva companya. «Tu ets una frikifan de Rosalía, però un crític com a professional tindrà dret a donar la seva opinió».

D'altra banda, Belén ha compartit amb els seus seguidors que està emocionada davant d'aquest nou projecte i que el vol gaudir al màxim. També explicava com es planteja el futur més enllà dels enregistraments del nou 'Sálvame'. «Quan acabi això de Netflix vull descansar de la tele», afirmava.

Tanmateix, no descarta quedar-se a Amèrica si li fan una bona oferta: «Si m'ofereixen quedar-m'hi treballant, jo em quedo i em trec el nom de Belén Esteban. Vull que allà em diguin 'La Patrona', perquè és la cap. A mi m'ho ofereixen i et juro que jo me'n vaig cap allà», sentenciava.