Shakira amb els seus fills a l'aeroport

L'entorn de Shakira revela el malnom que els seus fills han posat a Clara Chía

La relació entre Shakira i Clara Chía empitjora per moments

Més d'un any després d'oficialitzar la seva ruptura, encara són els protagonistes del centre mediàtic. Shakira i Gerard Piqué continuen ocupant titulars, i no precisament perquè mantenen bona relació. 

No és cap secret que Shakira no suporta Gerard Piqué i, encara menys, Clara Chía. Tant és així que la de Barranquilla no va deixar que els seus fills assistissin a la boda del seu tiet, Marc Piqué. No vol que els nens passin temps amb la nova il·lusió del seu pare, la que tant mal li ha fet.

Gerard Piqué i Clara Chía a la boda de Marc Piqué
Clara Chía i Gerard Piqué a la boda de Marc Piqué. | @ClaGerFans, Instagram

Tot i la situació, Milan i Sasha gaudeixen d'uns dies al mes amb el seu pare, però sense coincidir amb Clara Chía. Segons indica Sport, el motiu pel qual els nens han d'estar lluny de Clara Chía és per una clàusula de la separació. Mentre la relació no es faci 'oficial', els fills es mantindran lluny de la xicota, ja que, segons Shakira, podria estar de pas a la vida de l'exfutbolista.

Milan i Sasha li fan el lleig a Clara Chía

Està clar que Shakira no la pot ni veure. De fet, és lògic. La cantant vivia un moment idíl·lic amb l'exblaugrana i els seus dos fills quan, de sobte, va assabentar-se de la traïció. I, de cop i volta, ha començat a refer la seva vida lluny de Barcelona, on s'havia instal·lat fa gairebé una dècada precisament per amor.

Així que s'ha endut els nens i ha marxat a viure a Miami, als Estats Units. I fins i tot, tal com els explicàvem, ha prohibit al seu ex que ajunti la seva nova xicota amb Milan i Sasha quan li pertoqui estar amb ells segons el conveni de custòdia compartida.

Tot i les prohibicions de la mare, Milan i Sasha coneixen a la catalana, ja que, aquesta, treballa a Kosmos, a l'empresa del seu pare, Gerard Piqué. Tal com ha publicat el mitjà esmentat anteriorment, els nens es refereixen a Clara Chía com «l'empleada del pare».

Segons indica el mitjà, així ho haurien indicat diferents mitjans llatinoamericans. Sens dubte, un sobrenom que no posa les coses fàcils entre la parella. Ara, Gerard Piqué haurà d'intentar que els seus fills no es refereixin d'aquesta manera cap a la seva nova il·lusió, Clara Chía.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!