Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos en primer pla de Ginés Corregüela i Yaiza Martín amb el rostre seriós

Yaiza Martín i Ginés Corregüela afronten un repte molt important a la televisió

Yaiza i Ginés tenen clar que han de fer alguna cosa ja

Yaiza Martín i Ginés Corregüela s'enfronten a un dilema que amenaça tot el que han aconseguit fins ara. Participar en 'Supervivientes' va incrementar considerablement la seva fama i també les butxaques. La truculenta vida d' 'el rey de los bocadillos' va generar hores d'entreteniment i van ser les estrelles de la seva edició.

Durant setmanes no es va parlar de res més que no fos de la seva relació i dels problemes que aquesta va generar. Un serial on no va faltar una exdona enganyada, una filla no acceptada i un amor ple de dubtes i rumors. Tot i això, ara tant a Yaiza com a Ginés els espera un important repte.

Yaiza Martín i Ginés Corregüela planegen el pas següent

Yaiza Martín i Ginés Corregüela van ser una autèntica revolució a Telecinco gràcies a la seva participació a 'Supervivientes' . Pocs s'esperaven que el famós 'tiktoker' amagués entre cada llesca de pa una vida secreta plena de polèmiques.

Igual que les seves elaboracions gegants, Ginés va anar construint la seva vida sentimental i familiar a base de secrets. El que més va cridar l'atenció va ser la seva relació amb Yaiza. La canària es va presentar com la seva parella i va ser aleshores quan tot va saltar pels aires.

Ginés Corregüela i Yaiza Martín en el pograma de 'Sálvame' el dia 25 de maig del 2023
Yaiza i Ginés van ser els grans protagonistes de 'Supervivientes' | Mediaset

No van trigar a entrar en el joc l'exdona de Ginés i la seva filla Miriam, la condició sexual de la qual va ajudar a la trama. S'intuïen corbes i Telecinco va veure que en podia treure partit. Però, no només la cadena, tots els implicats van entendre que calia treure profit aprofitant la tirada mediàtica.

Vam ser testimonis d'entrevistes carregades de tensió, polígrafs reveladors i enfrontaments cara a cara dels protagonistes. Tot i això, tot el que puja baixa i amb el pas de les setmanes l'interès es va esfumar.

Telecinco va intentar estirar el xiclet fent que Isabel i Miriam fossin participants a '¡Vaya Vacaciones!' , on no va trigar a tornar la relació entre Yaiza i Ginés. Mare i filla van carregar contra la parella i la canària va tornar a la televisió per defensar-se.

Captura del programa 'Sálvame Deluxe', on apareix en la pantalla Ginés Corregüela, María Patiño, Yaiza Martín i Isabel Hurtado
Tots es van aprofitar del serial | Telecinco

Ho va fer al plató d' 'Así es la vida' en un intent de fer reflotar la poca audiència que genera el format substitut de 'Sálvame'. Però, va ser en va, l'audiència va deixar ben clar que la història ha arribat al final.

L'últim intent de Yaiza i Ginés

Mentre hi hagi programes on es parli d'infidelitats i disputes familiars, Yaiza i Ginés poden comptar amb una oportunitat. Ja ho va dir la canària en ple apogeu: «Hem de controlar això; aquí hem de treure diners tots».

Amb tots es referia també a l'exdona de Ginés, a la seva filla i a tot aquell que ajudés a continuar parlant-ne. I és que com més persones intervinguin, més gran serà la trama i més fronts oberts per continuar hi haurà al calderer.

Story de Yaiza Martín a Instagram amb Ginés Corregüela en un hotel
Yaiza i Ginés han de pensar en la manera de generar nou contingut per continuar sent famosos | Instagram, yaizamartingonzalez

Per això, la participació d'Isabel i Miriam a '¡Vaya Vacaciones!' va suposar un alleujament per a la parella. Cert que el seu concurs va durar poc, a les dues setmanes van ser expulsades, però van fer bé la feina rescatant la polèmica tan aviat com van arribar.

Això va ajudar que Yaiza tornés a la televisió disposada a defensar-se d'aquells que s'oposen al seu amor. No obstant això, no va explicar res de nou. Van ser les mateixes declaracions de sempre davant de les mateixes acusacions.

El que sí que ha canviat és la fama de Ginés. Ja li pot haver estat rendible el seu 'tour' televisiu airejant la seva vida privada, perquè el seu paper com a 'tiktoker' corre un perill seriós. Després de tornar de 'Supervivientes' va tornar als seus famosos entrepans, però ja res era igual.

Del Ginés de camp envoltat de gallines i del seu inseparable Felipe ja no en queda res. Ara hem vist l'exsupervivent preparant un entrepà en un terrat de Madrid al costat de Yaiza. Massa coses han canviat i massa se'n coneix perquè els seus seguidors celebrin la seva tornada.

«Ja no és el mateix», «ja no cola», «s'ha perdut la màgia», són alguns dels missatges que reben les publicacions. I és que ja ho va dir Rosalía «és mala amant la fama, és massa traïdora, i com ella ve, marxa».