Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'

Asraf Beno fa un pas decisiu per superar les seqüeles de 'Supervivientes'

Asraf Beno ha posat fi a un dels seus problemes de salut

Asraf Beno ho està passant realment malament amb les seqüeles que arrossega després del seu pas per 'Supervivientes'. I és que la tornada a la realitat no està sent gens fàcil per al xicot d' Isa Pantoja , tal com ha confessat ell mateix.

D'aquesta manera, fa uns dies explicava que li costava molt fer exercici i també controlar-se amb el menjar. «Acabo de sortir d'entrenar, pensava entrenar molt més però no he pogut fer gaire perquè estic superatrofiat», compartia amb els seus seguidors.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno en primer pla amb rostre seriós el 2 de juliol de 2023
Asraf Beno torna a poc a poc a la realitat | Mediaset

«No aconsegueixo entrenar bé. Deu ser perquè els músculs han estat inactius molt de temps, però seguirem intentant-ho i donant-ho tot», assegura molt decidit.

Tot i això, sembla que la pitjor seqüela que arrossega està relacionada amb com de danyades estan les seves dents, una cosa a la qual cosa ha decidit posar fi de manera immediata.

«Soc aquí a la clínica, que em posaré uns empastaments perquè la veritat és que venim destrossats de l'illa i estic recuperant-me entre el fisio, les dents...», ha detallat. «I res, m'anestesiaran per quedar-me com a nou».

Storie d'Asraf Beno a Instagram al dentista el 19 de juliol de 2023
Asraf Beno soluciona la seva seqüela més greu al dentista | Instagram, asraf_beno

 

Les greus seqüeles que arrossega Asraf Beno de 'Supervivientes'

De la mateixa manera, una tasca tan quotidiana com anar a comprar s'ha convertit en una cosa força difícil per a ell. I no només això, sinó que se sent aclaparat a l'hora de dinar.

«Per mi és un esforç increïble venir al supermercat i no agafar menjar brossa», ha explicat sobre l'ansietat que sent.

«Passar pels passadissos de les pizzes o els donuts i no agafar res de res... Ho he aconseguit i he sortit victoriós del supermercat però, de veritat, l'impuls que tinc per agafar aquest menjar és increïble, encara sort que m'he resistit. Però difícil ho és una estona», s'ha lamentat.

Storie d'Asraf Beno a Instagram menjant pizza amb Isa Pantoja el 2 de juliol de 2023
Asraf Beno aprofita el temps amb la seva parella, Isa Pantoja | Instagram, asraf_beno

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, també se li fa estrany veure's envoltat de tanta gent. «La tornada a la vida normal està sent una mica un xoc perquè és veritat que se sent una mica estrany», assenyala.

«He estat quatre mesos a l'illa al final i hem estat poquíssims pel que se'm fa una mica estrany i és molt fort anar a un centre comercial perquè hi ha moltíssima gent», assegura.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!