Imatge de Shakira i Piqué somrient en un partit

Surt la llum l'ocult secret en la relació de Gerard Piqué i Shakira: «No va funcionar»

L'exfutbolista i la cantant han mantingut el secret fins ara

Piqué ha estat el primer a oblidar i deixar enrere el seu passat amb Shakira. Ara per ara està centrat en els seus negocis, en els projectes empresarials i en la seva relació amb Clara Chía, amb qui porta més d'un any de relació. Tant és així que ha decidit fer un pas amb la jove molt important. L'exfutbolista no vol viure més en el seu àtic del carrer Muntaner ni a la casa d'Esplugues de Llobregat que compartia amb Shakira.

És per això que el català ha decidit comprar una nova casa a Vallvidrera que està reformant per anar a viure amb la seva parella. Tot i que és precipitat, a la parella els hi agradaria ser pares en un futur i casar-se per formalitzar la relació. Viuen la seva història d'amor amb la discreció més gran possible tot i que sempre estan al focus mediàtic.

Imatge de Gerard Piqué amb la seva parella Clara Chía
Clara Chía i Gerard Piqué han fet un pas endavant en la seva relació | @3gerardpique, Instagram

Shakira continuava enamorada del pare dels seus fills i va intentar posar-hi una solució a la ruptura. Sabia que entre ells hi havia certs problemes des de feia temps i li va demanar a Piqué arreglar-los. Una de les recomanacions va ser anar a teràpia de parella, però l'exculer s'hi va negar rotundament.

Poc temps després, el català va marxar de casa i va començar una dura batalla per la custòdia dels petits. Shakira tenia clar que volia marxar a Miami on sempre havia volgut estar. Piqué, per la seva banda, volia quedar-se a Barcelona, però finalment no els va poder retenir.

Piqué va intentar tornar amb Shakira després de conèixer a Clara Chía

En una de les cançons que Shakira li ha dedicat a Piqué i a parlar de la relació amb l'exculer, va donar a entendre que Gerard va intentar tornar amb ella després de trencar la relació. Tot això, després que el català hagués estat amb Clara Chía i que només hagués estat una aventura i penedir-se d'aquells fets. Shakira es va sentir humiliada i traïda quan es va adonar de la infidelitat de la seva parella i ja no hi va haver marxa enrere.

Les periodistes i tertulianes Lorena Vázquez i Laura Fa, dues de les persones que han seguit de prop el cas, asseguren que Piqué i Shakira es van donar una segona oportunitat en el mes d'abril de 2022. El seu entorn assegura que es va produir, però que en cap moment han volgut pronunciar-se sobre el que ha succeït.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La parella travessava una fort crisi i discutien bastant, se les veia quasi sempre separats, i és en aquest moment quan es va començar a especular amb una relació oberta. L'empresari va marxar, però la cantant no va saber al principi que era perquè n'hi havia una altra.

Shakira amb els seus fills a l'aeroport
Finalment, Shakira i els fills van marxar a Miami | Europa Press

A l'abril es van donar una segona oportunitat. «Ho van intentar, però no va funcionar. La seva va ser, i és, una relació molt passional, per les coses bones i les coses dolentes. Ell va tornar, de nou, al seu pis del carrer Muntaner i gaudia la seva vida de solter. Shakira, en aquell moment, desconeixia per complert la relació que la seva exparella ja mantenia amb Clara Chía i no va ser fins al mes d'agost quan li van posar nom i cara a la seva substituta, expliquen a El Periódico».