Primer pla de Sandra Barneda sorpresa a 'La última noche'

Les audiències mostren un gir inesperat per a 'La última noche'

Les audiències d'ahir del programa de Sandra Barneda han estat molt sorprenents

Des que 'La última noche' va arribar a la graella de Telecinco, el programa no ha recollit unes dades d'audiència gaire esperançadores. El format venia a substituir el 'Deluxe', tot i que les dades distaven molt de les que aconseguia el seu antecessor.

Tot i això, l'audiència d'ahir a la nit va firmar la seva emissió més vista fins ara, una dada molt sorprenent que no s'esperava res. El programa de Sandra Barneda va aconseguir un notable 9% davant del paupèrrim 5,6% de la setmana passada.

Les audiències d'ahir sorprenen amb l'emissió de 'La última noche'

Sandra Barneda no ho tenia gens fàcil quan va acceptar la proposta que Mediaset tenia per a ella. La catalana passava a ser la cara visible de les tardes de Telecincoi també de divendres a la nit. Des d'aleshores, tant 'Así es la vida' com 'La última noche' van començar a omplir titulars que no afavorien gens als dos formats.

Sandra Barneda mirant a càmera al tercer programa de La Última Nit
'La última noche' aconsegueix remuntar en audiències respecte a la setmana passada | Mediaset

Les baixes dades d'audiència anaven en detriment del funcionament dels programes. Amb l'arribada de 'La última cena', res feia presagiar que el format es recuperaria una mica. Tot i això, l'emissió d'ahir divendres ha deixat una bona dada als audímetres aquest matí.

El programa s'ha aconseguit aixecar després de la dura caiguda de la setmana passada. El 'magazine' va marcar mínim històric divendres passat amb un 5,6% de 'share' i va reunir només mig milió d'espectadors. Però, què ha fet que el 'magazine' aconsegueixi remuntar?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El programa li va dedicar una bona part de la programació a tota la trama de Daniel Sancho. Això va fer que aconseguís congregar 776.000 televidents. Però, a més, tal com diversos usuaris a les xarxes socials han remarcat, el programa d'ahir va ser el que més es va assemblar als continguts que solia tractar el seu antecessor, 'El Deluxe'.

L'entrevista a Makoke va ser un altre dels plats fort de l'emissió d'ahir. L'exdona de Kiko Matamoros es va sincerar com mai abans amb l'espectador. La televisiva va parlar sobre el seu pas per 'Vaya vacaciones', de la relació amb la seva exparella i fins i tot del seu distanciament amb Terelu Campos.

Aquest últim tema va fer parlar molt. Carmen Borrego, que es va estrenar com a col·laboradora del programa, va posar les cartes sobre la taula sobre els fets.

Sembla que, com més s'assembla 'La última noche' al 'Deluxe' tant en continguts com en col·laboradors, millor li va. Prendrà el programa un nou rumb ara que sembla que han trobat la clau?

Antena 3 veu perillar el seu lideratge

Amb la sorprenent pujada de 'La última noche', Antena 3es va quedar molt a prop de perdre el lideratge. 'Password' no ho va tenir gens fàcil per poder guanyar la batalla per les audiències.

Muntatge de Cristina Pedroche a Password i Sandra Barneda a L'Última Nit
'Password', a punt de perdre el seu lideratge | Mediaset, Atresmedia

El programa presentat per Cristina Pedroche va marcar el 9% de l'audiència. Això vol dir que va perdre 2.5 punts i 228.000 seguidors respecte a l'emissió de la setmana passada. Des que es va estrenar, el popular concurs anava folgat a l'hora de treure avantatge als seus rivals, però ahir ho va tenir complicat.

El concurs va estar a punt de demanar el seu lideratge davant de Telecinco. Ara, l'expectació per veure com evoluciona respecte a la setmana que ve és màxima, estarem davant de la remuntada de Telecincodavant d'Antena 3?